Κους κους project

Καλησπέρα φίλες μου,

μια μέρα μετά τις εκλογές και από οτι φαίνεται και πρώτη μέρα προεκλογικής περιόδου για τις βουλευτικές εκλογές.Νικητές και χαμένοι όλοι ξανά στον αγώνα.Δεν θα σχολιάσω τίποτα παραπάνω από το να βγεί αυτός που ενδιαφέρεται πραγματικά για την πατρίδα του και το καλό της αλλιώς ας αποτραβηχτεί και την θέση του να πάρει κάποιος άλλος.

Όπως σας είπα και στην προηγούμενη ανάρτησή μου θα σας είχα μια έκπληξη.Η αλήθεια είναι οτι αφορά ένα project που ξεκίνησε ένα απόγευμα μιας Παρασκευής του Φλεβάρη.Κάθε απόγευμα Παρασκευής συναντιόμασταν σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί με νήματα και μαζί με το κους-κους μας μαθαίναμε και κάτι.

Δώδεκα εβδομάδες διήρκεσε το κους-κους μας και σκοπός ήταν να φτιάξουμε ή κουβερτούλα ή ριχτάρι ή απλώς ένα δειγματολόγιο σχεδίων.Δώδεκα υπέροχα απογεύματα που τα περιμέναμε πώς και πώς.

Εγώ αποφάσισα να φτιάξω από μια τραβέρσα κρεβατιού για τα κρεβάτια των παιδιών και πιστεύω ότι καλά τα πήγα.

Τελικά όμως περνάγαμε πολύ ωραία σε αυτά τα κους κους απογεύματα που αποφασίσαμε να τα συνεχίσουμε και έτσι συναντιόμαστε κάθε απόγευμα Παρασκευή με ένα καινούργιο θέμα να υλοποιήσουμε.Σιγά σιγά θα σας δείχνω κάποια από αυτά τα σχέδια.

Αυτά για την ώρα!

Φιλιά

Σχόλια

  1. Τί ωραία σχέδια.
    Κσι με την παρέα ούτε που καταλαβαίνεις πως τελειώνουν.
    Περιμένουμε τη συνέχεια.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....