Απόκριες,απόκριες,απόκριες.....

Και αφού τα δύσκολα και μαύρα ψιλοπέρασαν,λέμε τώρα,και μιας και διανύουμε την τρίτη βδομάδα των Απόκρεων είπα να αναρτήσω κάτι πιο ευχάριστο.Ευχαριστώ τον δημιουργικό κόσμο για την ιδέα που μου έδωσε και τα γλυκά μου παιδάκια που με βοήθησαν να την πραγματοποιήσω.
Φτιάξαμε δύο κλόουν για να στολίσουμε το δωμάτιο των παιδιών αλλά τελικά μόνο ο ένας κοσμεί το παιδικό μας ο άλλος στολίζει την τάξη του μεγάλου μου.Επίσης έκανα και μια πρώτη προσπάθεια να φτιάξω χαρταετό με φύλλο αλουμινίου οπότε σας παρακαλώ μην είσαστε πολύ αυστηρές στην κριτική σας.









Καλές μου φίλες σας ας γιορτάσουμε τις απόκριες, ας είναι λίγο πιο φτωχές λόγω κρίσης αλλά με το ίδιο πάντα κέφι,ας καρναβαλίσουμε ας γλεντήσουμε ας γελάσουμε ας χορέψουμε και ας έρθουμε στην πόρτα της Μεγάλης Σαρακοστής σαν άλλοι Τέλώνες και όχι σαν Φαρισσαίοι,σαν άσωτοι υιοί που ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους και επιστρέφουν στον πατέρα Θεό και ας ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα βρούμε τον δρόμο μας όπως οι χαρταετοί βρίσκουν τον δρόμο τους για να συναντήσουν τον φίλο τους τον Ηλιο, μπορεί να πέφτουν, να τσακίζονται αλλά πάντα μα πάντα ξανασηκώνονται και ανεβαίνουν ψηλά ψηλά στον ουρανό.Ετσι και εμείς θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας και σαν Εθνος αλλά και σαν άνθρωποι.Καλές απόκριες και με το καλό η Σαρακοστή.Χρόνια μας πολλά!

Σχόλια

  1. Πολύ όμορφοι και οι κλόουν και οι χαρταετοί! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφοι έγιναν οι κλόουν αλλά και η πρώτη σου προσπάθεια με το φύλλο αλουμινίου, νομίζω ότι ήταν επιτυχής.Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχομαι οι κλοουν να σε δισκεδαζουν και να γελας παντα και οι χαρταετοι να ανεβασουν τα ονειρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ μου άρεσαν οι χαρταετοί σου. Θα δοκιμάσω κι εγώ. Καλές απόκριες να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την άναρτηση και του χρόνου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλές Αποκριές, να χαρείτε την Καθαρά Δευτέρα με την οικογένεια σου και καλή Σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ αισιοδοξη αναρτηση !!!καλες αποκριες καλη καθαρη δευτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....