Η ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥΣ!!!!!!


Η ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥΣ!!!!!!

 ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
400 ΕΩΣ 440 Έτσι για ένα χρόνο.

(πόσο αφελείς μπορεί να είμαστε
τα γερμανικά προϊοντα παράγονται και αλλού.)

αλλά ας δοκιμάσω


Mία ενδιαφέρουσα απάντηση, στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για το Δίστομο, προετοιμάζεται απο πολίτες της χώρας.Εφόσον η Γερμανία δεν θα πληρώσει τις αποζημιώσεις, που οφείλει, η ελληνική κίνηση έχει σκοπό να τις στερήσει αυτά τα ποσά.Πιο συγκεκριμένα, έχει προταθεί άμεσο μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα. Οπότε, όποιος θέλει να συμμετέχει αρκεί να αποφεύγει τα προϊόντα με τους εξής αρχικούς αριθμούς στο barcode: 400, 401, 402, 403 ..440. Εάν αυτός είναι ο αρχικός αριθμός τότε το προϊόν προέρχεται απο την Γερμανία.Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ, λέει η παροιμία. Η πραγματικότητα λέει ότι η Γερμανία δεν θα ξεφύγει απο τα χρέη της.

«Ένα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYzFL-5fElaIHv6YbV_6lqRkkWifu2eQo997FjrAt1AHV5eWjwlTdxRo5eagF9_8rY1k_JnNuIVi3oA2P2wUXFGxtwMYG_Blit9cYI-SbD38337ifXlIfeORNDRBU5tA5bP5Xp8czTVtEj/s1600/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82+(7).jpg
ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ του κινήματος «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», το οποίο έχει ως στόχο την συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών από όλη την Ευρώπη με απώτερο σκοπό την απαλλαγή της Ελλάδας από το «επαχθές» χρέος.
Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει πάνω από 20.000 πολίτες. Σκοπός της κίνησης είναι μόλις μαζευτούν 1.000.000 υπογραφές το κείμενο να σταλεί στον πρόεδρο του ....
Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το αίτημα να διαγραφεί το ελληνικό χρέος.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στην ιστοσελίδα τους, «όταν οι Χώρες βρίσκονται σε «κατάσταση ανάγκης» (κατάρρευση υγείας, παιδείας, μισθών και συντάξεων), η πληρωμή του απεχθούς χρέους παραμερίζεται. Και προηγούνται οι ανάγκες επιβίωσης και αξιοπρέπειας του ατόμου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, περί ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών, θα τεθεί επίσημα σε ισχύ την 1/4/2012. Από τότε, θα μπορούν να υποβάλλονται από τους Ευρωπαίους πολίτες, αιτήματα για ψήφιση Νόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ:

http://www.1millionsignatures.eu/?a=gr


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....