Τέτοια ώρα πριν 3 μέρες ήμουν...

Γεια σας καλές μου φίλες,πώς τα πάτε με αυτήν την ζέστη; Ειδικά σήμερα νιώθω ότι είναι ανυπόφορη.Πριν λίγες μέρες όμως τέτοια ώρα ήμουν στην παραλία και πλάτσα πλούτσα το κύμα και η δροσούλα.Τί ωραία που ήταν!
Σειρά για φέτος είχε ο Πόρος να θαυμάσει την ομορφιά μου, λέμε τώρα.
Περάσαμε καταπληκτικά, ο καιρός,που αν εξαιρέσει κανείς τις τρεις πρώτες μέρες που φύσαγε ήταν υπέροχος.
Ο Πόρος, λοιπόν ήταν θαυμάσιος,ρομαντικός,είχε άφθονο πράσινο και δροσιά.Οι παραλίες του, για αυτούς που τους αρέσουν τα βότσαλα και οι πέτρες είναι τέλειες.Νερά καθαρά και η πόλη του Πόρου ότι πρέπει για να περπατήσεις χέρι χέρι με το αμόρε μιο.Πολύ κοντά στον Πόρο είναι οι Σπέτσες και μιας και δεν είχα περάσει ούτε απέξω τις επισκεφτήκαμε για μία μονοήμερη εκδρομούλα.Από τιμές και τα δύο νησιά είναι ακόμα στην εποχή με τις παχιές αγελάδες και όχι στην σημερινή δύσκολη εποχή με τα τόσα χαράτσια.Μου αρέσει που σε μία βόλτα που πήγαμε στις Σπέτσες με το αμαξάκι (για τα μικρά) ο καροτσιέρης έλεγε και ξαναέλεγε ότι δεν έχει έρθει κόσμος και δεν μπορούσε να καταλάβει και το γιατί αφού τα δωμάτια έχουν πέσει στα κρατηθείται ... 35€ το άτομο.Είναι αλήθεια άξιο απορίας γιατί δεν είχε πάει ο κόσμος.












 
 Σας χαιρετώ φίλες μου με το ηλιοβασίλεμα του Πόρου, δεν είναι υπέροχο; Ο Θεός μας ευλόγησε να βλέπουμε κάθε βράδυ όλα τα χρώματα της ίριδας και πόσο μάλλον όταν αυτά τα βλέπεις δίπλα στην θάλασσα.Σας ευχομαι ένα δροσερό και ευχάριστο απόγευμα.





Σχόλια

  1. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Πολύ όμορφες φωτογραφίες..! Σήμερα η ζέστη είναι όντως ανυπόφορη!Αλλά θα το περάσουμε και αυτό!!
    Καλό βράδυ φιλιά από την Αθήνα!

    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γύρισες, λίγο νωρίς, εύχομαι να δοθεί
    ευκαιρία να πάτε και κάπου αλλού, καταπληκτικά
    τα νησάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πόρος είναι ο πρώτος προορισμός που πήγαμε με το αγόρι μου τότε-σύζυγο σήμερα,και μ άρεσε πάρα πολύ,όπως όλα τα νησάκια του Αργοσαρωνικού!Μικρά, ρομαντικά,που κρατάνε ακόμα το ρομαντισμό μια εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί, ειδικά η Υδρα που δεν υπάρχουν τροχοφόρα.
    Υπέροχες εικόνες μας δάνεισες, φαντάζομαι πόσες κουβάλησες μέσα σου αποσκευές...
    Φιλιά πολλά και καλά να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίες φωτογραφίες!Ομολογώ πως πριν από 10 χρόνια που είχα επισκεφθεί τον Πόρο δεν μου άρεσε καθόλου...Τώρα για τις Σπέτσες δεν έχω άποψη.
    Βέβαια η αλήθεια είναι πως αν έχεις καλή διάθεση και παρέα όπου και να πας περνάς καλά!
    Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ταξίδεψες μαζί σου.... Σ' ευχαριστώ γι' αυτό...!

    Καλώς ήρθατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....