Πού θα μπούν τα ξύλα;

Καλησπέρα φίλες μου,

ο καιρός έχει αρχίσει να θυμίζει για τα καλά χειμώνα και σιγά σιγά θα ανάψουμε και το τζάκι μας μιας και λόγω κρίσης η πολυκατοικία δεν θα ανάψει καλοριφέρ.Πάντα το πρόβλημά μου ήταν που θα μπουν τα ξύλα όταν θα περιμένουν την σειρά τους για να μπούν στο τζάκι.Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε πλήρες το σετάκι για το τζάκι με αποτέλεσμα να μην υπάρχει προσωρινός χώρος αναμονής των ξύλων για το τζάκι.Σε μια από τις επισκέψεις μας στο χωριό του άνδρα μου είδα ότι η πεθερά μου όταν έφερνε τα ξύλα για την ξυλόσομπα-φούρνο τα ακουμπούσε σε ένα καφάσι από φρούτα.Σαν ιδέα καλή αλλά δεν μου κόλλαγε το καφάσι στο σαλόνι που έχουμε το τζάκι μας αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή.Ετσι βρήκα ένα ξύλινο καφάσι, το οποίο πήρα από την λαική μας και το βασάνισα κάπως,τώρα δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο πάντως σίγουρα είναι καλύτερο από το να είχα ένα σκέτο καφάσι.Για δείτε και εσείς:

Το καφάσι μου,αφού ντύθηκε με εφημερίδες (μια ιδέα που πήρα από την Χρυσάνθη)βάφτηκε απαλό φυστικί και στολίστηκε με λουλούδια αμυγδαλιάς)

Για την ιδέα με τις εφημερίδες ευχαριστώ την Χρυσάνθη .
Καλό βράδυ!!!

Σχόλια

  1. Ευχαριστούμε την πεθερούλα για την ιδέα, την Χρυσάνθη για τις εφημερίδες και εσένα για την καλή μίξη...Μπράβο! Μ΄ αρέσει που τα προσαρμόζεις όλα τόσο όμορφα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Πολύ όμορφο! Τελικά αυτά τα καφάσια μικρά ή μεγάλα μπορούν να έχουν απίστευτες χρήσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπουδαία η αλλαγή!!! Περίφημη η ιδέα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το φτιαξες !!
    Καλή σου μέρα με σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάαααααρα πολύ ωραία ιδέα για τα ξύλα!!!! Θα πάω στο μανάβικο να πάρω κι' εγώ! Να είστε καλά και η πεθερά σου και η Χρυσάνθη κι' εσύ Χρυσοσκονούλα μου!
    Φιλάκια και καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....