Και όμως πέρασε...

χαρούμενος διάνυσμα κάρτα γενεθλίων
Γλυκειά μου μπολγκοπαρέα,

σε ένα μήνα από τώρα κλεινώ ένα χρόνο που έχω ανοίξει το σπιτάκι μου και έχω αποζητήσει την παρέα σας.Μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο γνώρισα πολλά καινούργια άτομα που παρόλο που δεν τα έχω συναντήσει ποτέ,μου έχουν κρατήσει συντροφιά, με έχουν διδάξει και με έχουν προτρέψει να κάνω πράγματα που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τα προσπαθούσα καν.Πάντα μου άρεσε το κέντημα και να φτιάχνω κατασκευές αλλά για να μην κρύβομαι πίσω από το δακτυλό μου είχα να κάνω κατασκευές από το σχολείο ενώ το κέντημα πάντα το πάλευα ακόμα και όταν ο χρόνος λόγω των παιδιών ήταν πολύ λίγος.Και όμως μέσα από την παρέα σας ξεκίνησα να κάνω πράγματα τόσο μόνη μου όσο και παρέα με τα παιδιά μου και πλέον και αυτά το ζητάνε και θέλω κάθε φορά να κάνω και κάτι καινούργιο.Εχω πάρει ιδέες και τεχνικές άπο εσάς και σας ευχαριστώ που με αφήσατε να τις δανειστώ και ελπίζω να τις έκανα και εγώ το ίδιο όμορφες σαν τις δικές σας,τουλάχιστον προσπάθησα.Ελπίζω να με βοηθήσει ο Θεός να συνεχίσω να απολαμβάνω την συντροφιά σας και να φτιάξω και άλλα πράγματα.

Για να σας ευχαριστήσω θα κάνω και εγώ το πρώτο μου giveway ή αλλιώς το πρώτο μου δώρο.Για τον επόμενο ένα μήνα και συγκεκριμένα μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου ,αφήστε μου την ευχή σας εδώ.Στις 26 Δεκεμβρίου θα κάνω την κλήρωση και τρείς τυχερές θα λάβουν από ένα δωράκι σχετικό με τα Χριστούγεννα.Τα δωράκια θα είναι κρυφά και ελπίζω να αρέσουν στους αποδέκτες τους.

Και πάλι καλές μου φίλες σας ευχαριστώ για αυτό τον ένα δημιουργικό χρόνο που μου χαρίσατε
.
Τέλος σας δείχνω κάποια από τα δώρα που ετοιμάζω για τους νονούς μας.Τα ρόδια θα γίνουν ημερολόγια που θα κρέμονται γουράκια και θα στολιστούν με τα δεντράκια που θα έχουν αντί για αστέρι ένα κουδουνάκι.Βέβαια δεν έχουν τελειώσει ακόμα και φυσικά θα σας τα δείξω και τελειώμένα.Ευχομαι να αρέσουν τόσο στους νονούς μας όσο και σε εσάς. 






Σχόλια

  1. Kαλές γιορτές !!
    Να χεις υγεία και αγάπη, χαρά και ευτυχία και να ναι η ζωή σου πασπαλισμένη με χρυσόσκονη!!
    Καλή βδομάδα με σαμιώτικα χαιρετίσματα κι ευχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η δική σου παρέα μας είναι πολύτιμη και εύχομαι να μην μας τη στερήσεις για πολλά χρονια!!!
    Φιλιά πολλά με πολλές εμπνεύσεις για όμορφες δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία που είναι τα δωράκια τους!!Θα τους αρέσουν σίγουρα!!
    Χρόνια πολλά στο όμορφο και ζεστό blooσπιτάκι σου Νάσια μου!! Συνέχισε έτσι με γλυκές και εμπνευσμένες αναρτήσεις!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι στο blog σου χρόνια πολλά και σε σένα υγεία και πάντα να δημιουργείς όμορφα πράγματα.
    Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλάααααααα στο blog σου,με πολλά ακόμη χρόνια δημιουργίας!!!!!!!!Τα δωράκια που ετοιμάζεις για τους νονούς σας είναι πολύ όμορφα και το κυριότερο φτιαγμένα με αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά! Να τα χιλιάσει το σπιτάκι σου! Και να'ναι τόσο δημιουργικό και χαρούμενο για πολύ πολύ καιρό ακόμη! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΑΊΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ!!!!
    ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρονια πολλα στο μπλογκοσπιτακι σου με πολλες πολλες πολλες δημιουργιες!!!!Καλες γιορτες να εχουμε ολοι!!πολλα φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ πολύ για την καλή παρέα που κάναμε όλη αυτή τη χρονιά αλλά κυρίως γιατί κατάφερα να μάθω από εσένα κάτι που ανέβασε πολύ την επισκεψιμότητα στη σελίδα μου και αυτό είναι το ΛΑΣΕ ΚΟΡΔΟΝΙ!!!
    Εύχομαι καλή συνέχεια στη συνεργασία μας, με πολλά ακόμα θέματα που θα προκύψουν στο μέλλον, σε έχω κουράσει αρκετά και γι'αυτό θα ήθελα, αν συμφωνείς βέβαια, να παραχωρήσω τη θέση μου στα άλλα κορίτσια.
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια Πολλά, χαρούμενα και δημιουργικά!!! Κι εγώ πρίν από ένα χρόνο, συγκεκριμένα στις 25 Δεκέμβρη, έκανα την πρώτη μου ανάρτηση!!! Πρέπει να οργανωθώ κι εγώ λοιπόν... Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εύχομαι μόνο να είσαι καλά.
    Είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα, φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να είσαι πάντα υγιής και δημιουργική, να χαιρόμαστε τα εργόχειρά σου και τις ανάρτήσεις σου!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάπως έτσι αισθανόμαστε όλοι μας...παίρνουμε, δίνουμε, κι αυτή είναι η χαρά μας. Να είσαι πάντα καλά Χρυσόσκονή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να είσαι καλά και να φτιάχνεις τις όμορφες δημιουργίες σου και το blogοσπιτάκι σου να τα χιλιάσει για να τις απολαμβάνουμε!!!!
    Φιλάκια και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλό μήνα να ευχηθώ καταρχήν και φυσικά χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου. Με χαρά να υποδεχτούμε και τις γιορτινές μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου και καλώς σε βρήκα!! Καλό μήνα εύχομαι και χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου!! Με χαρά μου δηλώνω και εγώ συμμετοχή! Πολύ όμορφα τα δωράκια που ετοιμάζεις! Καλή συνέχεια εύχομαι και καλές γιορτές να φτάσουμε! Πολλά φιλούθκια :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά στο σπιτάκι σου! να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη! να τα χιλιάσε το μπλογκάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαρούμενες γιορτές να έχεις και ευτυχισμένο το 2013.
    Χρόνια πολλά και για το blog σπιτάκι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλές γιορτές!Εύχομαι στο σπιτάκι σου πολλά πολλά χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια πολλά! Καλές γιορτές να έχεις! Να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....