Κεράκι decoupage-ένα δώρο για τα Χριστούγεννα

Σε λίγες μέρες έρχονται Χριστούγεννα και όλοι θέλουμε να κάνουμε δωράκια για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.Λίγο όμως η κρίση, λίγο ότι τα χειροποίητα έχουν άλλη αξία προσπαθούμε όλοι να βρούμε να κάνουμε κάτι μόνοι μας. Έτσι λοιπόν και εγώ προσπάθησα πριν λίγο να φτιάξω ένα κεράκι με decoupage.Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ξαναπροσπαθήσει να κάνω κάτι αντίστοιχο παρόλο που είχα διαβάσει διάφορες τεχνικές,έτσι προσπάθησα να κάνω την πιο απλή που είχα διαβάσει σε ένα μπλογκ μόνο που δεν θυμάμαι πιο ήταν για να το αναφέρω.Πάντως ευχαριστώ την κοπέλα που είχε το  μπλογκ και είχε αναρτήσει τις οδηγίες.
Λοιπόν αν σας αρέσουν τα κεράκια μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας ότι σχέδιο σας αρέσει σε χρόνο dt.Θα χρειαστούμε μόνο ένα κεράκι,μια χαρτοπετσέτα με σχέδιο,λίγη λαδόκολλα και το πιστολάκι των μαλλιών.Κόβουμε από την χαρτοπετσέτα το σχέδιο και κρατάμε μόνο το φύλλο που έχει το σχέδιο(συνήθως οι χαρτοπετσέτες έχουν 3 φύλλα δύο χοντρά και ένα πολύ λεπτό που έχει πάνω την ζωγραφιά,στην προκειμένη περίπτωση αυτό το φύλλο μας ενδιαφέρει).Κόβουμε το σχέδιο σε μέγεθος που να ταιριάζει στο κερί μας.Από πάνω βάζουμε την λαδόκολλα έτσι ώστε να τυλίξει το κερί να σφίξει το σχέδιο πάνω στο κερί μας.Τώρα σειρά έχει το πιστολάκι μαλλιών,το ανάβουμε και ρίχνουμε ζεστό αέρα πάνω στο σχέδιο μέχρι να δούμε ότι μουσκεύει η λαδόκολλα.Σταματάμε τον αέρα και στρώνουμε πιέζοντας την λαδόκολλα.Αφαιρούμε την λαδόκολλα και βουαλά έχετε ένα κεράκι σαν αυτό της φωτογραφίας παρακάτω.
Επειδή είναι η πρώτη μου προσπάθεια παρακαλώ να είστε επιεικής και να με κρίνεται με επιεικια.


Σε λίγες μέρες θα αναρτηθεί και ένας διαγωνισμός μιας και το μπλογκοσπιτάκι μου πλησιάζει να κλείσει χρόνο και φυσικά θα πρέπει να κάνω τα γενέλθια του.

Καλή επιτυχία!!!

Σχόλια

  1. Έγινε πολύ όμορφο το κεράκι σου.Χαίρομαι που μπόρεσα να σε βοηθήσω με το tutorial που είχα βάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μπράβο Δημιουργία μου εσύ ήσουν και δεν το θυμόμουν.Οι οδηγίες σου μου έδωσαν ώθησει να το φτιάξω.Πολύ καλές οδηγίες.Μπράβο και σε ευχαριστώ πολύ μα πάρα πολύ!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ μου άρεσε...Εγώ λόγω του ότι δεν είμαι εξπέρ της τεχνικής δεν καταλαβαίνω και να έχει κανένα ψεγάδι....είδες για να μην ξέρω πολλά όλα όμορφα τα βρίσκω και μάλιστα αυτό είναι θαυμάσιο ...τόσο μου άρεσε που και σαν ιδέα με ενθουσίασε για δωράκια ....μπράβο κουκλίτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολυ jenny μου είναα πολυ ευκολο να το κανεις και οντως ειναι πολυ ομορφο δωρακι.

      Διαγραφή
  3. Très jolie bougie pour la nuit de Noël !
    Bonne journée.
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τέλειο το κεράκι σου Νάσια μου!!!Πολύ μου αρέσει!!Το σπιτάκι σου είναι μες στο γιορτινό κλίμα!!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι καλά που μου το θύμισες! Το είχα δει κι εγώ αλλά το είχα ξεχάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο το κεράκι σου !!Ωραίο δωράκι!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοριτσάκι τα κεριά με ντεκουπάζ είναι η πιο απλή ,όμορφη και χαρούμενη λύση.Κι εσύ τόκανες ΤΕΛΕΙΟ!Ευχομαι να φωτίζει μόνο χαρούμενες στιγμές στο σπιτικό σου.
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α,τέλειος ο τρόπος σου! Εγώ είχα προσπαθήσει με άλλη τεχνική (με φωτιά) και τελικά μου είχε μαυρίσει και το κουτάλι και το κερί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....