Μια βάφτιση και έναν καιρό....


Λίγο πριν ξεκινήσουμε τους στολισμούς για τα Χριστούγεννα θα ήθελα να σας δείξω τα καλούδια της βαφτιστήρας μου Φανής.Βαφτίστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε και είναι από αυτά που σκόπευα να σας δείξω αλλά που δεν πρόλαβα.

Μια βάφτιση στολισμένη με το ρομαντικό ροζ αλλά και το ελπιδοφόρο πράσινο.Η μικρούλα δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου και όλα κύλησαν πολύ ωραία παρά το άγχος που είχαμε τόσο εγώ όσο και ο άντρας μου.
Το προσκλητήριο ήταν με μία πριγκιπισούλα που έλεγε:Μικρή πριγκίπισσα είμαι εγώ κρατώ χρυσό ραβδάκι.Στην βάφτιση σας προσκαλώ θα πάρω ονοματάκι.



Ετσι και εμείς την ντύσαμε σαν πριγκίπισσα.Μακάρι όλος ο δρόμος της ζωής της να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα,να είναι πάντα χαμογελαστή και να έχει γύρω της πάντα ανθρώπους που θα την αγαπούν.
Τα λαδόπανα με κεντημένο το όνομά της

Τα μαρτυρικά της

Το μπουκάλι με το λάδι και τα κεράκια της



Το μαξιλάρι με κεντημένο το όνομά της.Σε αυτό καρφιτσώθηκαν τα μαρτυρικά.




Το φόρεμά της

Το παλτουδάκι της
Τα λουλουδένια παπουτσάκια της

Η λαμπάδα της



Το κουβαδάκι που στόλιζε τα τραπέζια

Η μικρούλα μας Φανή θα γιορτάζει την ημέρα των Θεοφανείων και μακάρι οι ουρανοί να είναι ανοικτοί κάθε μέρα να ακούν τις επιθυμίες της και να τις πραγματοποιούν.

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!!







Σχόλια

  1. Νάσια μου να σας ζήσει το μπεμπάκι!!! :))) Μια μικρή πριγκήπισσα όπως της πρέπει!!! Είναι πανέμορφα τα ροζουλιά της ρουχαλάκια, κι η λαμπαδίτσα με το κουκλόσπιτο!! Το παλτουδάκι της δε μούρλια!!! Καλότυχο, γερό κι ευτυχισμένο να είναι!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νασια μου καλοτυχη και παντα ευτυχισμενη η νεοφωτιστη ολα υπεροχα να σας ζησει !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....