Μια τσάντα από εδώ, μια τσάντα από εκεί ελάτε όλοι να βοηθήσουμε το ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Καλημέρα φίλες μου,

σήμερα η ανάρτησή μου δεν έχει να κάνει με δημιουργία μου αλλά με μία ανακοίνωση.Δείτε παρακάτω και ας βοηθήσουμε όλες όπως μπορούμε:

ΤΣΑΝΤΑ : Το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ !!!!
Oι Αντωνοπουλίτσες, έχοντας υπόψιν τη ρήση του κοινωνιολόγου Ζαν Κλώντ Κάουφμαν «Μία τσάντα μπορεί να χωρέσει μέσα της όλα τα συναισθήματα του κόσμου» και γοητευμένες από τις άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν για την κατασκευή μιας χειροποίητης τσάντας, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μία εκδήλωση στην πόλη μας, με θέμα «Χειροποίητη Τσάντα»
Καλούμε λοιπόν, όλες τις φίλες που θα θελήσουν να συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή, προσφέροντας έστω μία χειροποίητη τσάντα, να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και τη δημιουργική τους διάθεση για να κατασκευάσουν με οποιοδήποτε υλικό, σε οποιοδήποτε μέγεθος, σχέδιο και  χρώμα, μία μοναδική τσάντα με την υπογραφή  τους, με την παράκληση να αποστείλουν σχετική φωτογραφία στο www.antonopoulitses.blogspot.gr
Οι τσάντες που θα συγκεντρωθούν, θα εκτεθούν το Φθινόπωρο και θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.  
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε περισσότερες και λεπτομερέστερες πληροφορίες, στο μεταξύ φίλες μας, ξεκινήστε να δημιουργείτε, οι Αντωνοπουλίτσες ξεκινήσαμε ήδη!!!


Λένε ότι: « Η τσάντα κάνει τη γυναίκα» και η αλήθεια είναι ότι η τσάντα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας εμφάνισης. Γύρω στον 14 ο αιώνα, γίνεται η πρώτη αναφορά εξωτερικής τσάντας στην ιστορία. Σύμφωνα με αυτήν οι Αιγύπτιοι ήταν αυτοί που φόρεσαν πρώτοι ένα είδος τσάντας, που για εκείνη την εποχή έμοιαζε με μία σακούλα δεμένη γύρω από τη μέση. Όσο πιο πλούσιος ήταν κάποιος …τόσο πιο ωραία σχέδια είχε πάνω της αυτή η πρώτη μορφή τσάντας.

http://fashionway.gr/wp-content/uploads/2009/12/rete.jpg
Μπορεί να μας χωρίζουνε αιώνες από την αιγυπτιακή τσάντα του 14ου αιώνα, όμως θα διαπιστώσετε ότι δεν έχουνε αλλάξει και πολλά πράγματα…η συγκεκριμένη. άνετα θα μπορούσε να συμπληρώσει μία έθνικ ή κάζουαλ εμφάνιση μιάς γυναίκας ακόμη και σήμερα….



ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΓΕΝΕΤΟ....

πηγή: http://antonopoulitses.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html



Είμαι σίγουρη ότι όλες θα βοηθήσετε και δημιουργίες όλονών  μας θα βρεθούν εκεί που πρέπει.

Σχόλια

  1. Ναι να ξεκινήσουμε τις τσάντες για την έκθεση !!!
    Καλό σου απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νάσαι καλά που κοινοποιείς αυτή την προσπάθεια..... ελπίζω να βοηθήσουν οι φίλες μας και αυτή την φορά!!!!!!!! Καλό σου απόγευμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οριστε ...βρηκαμε δουλεια ...τσαντες και για καλο σκοπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευκαιρία να δείξουμε και τα άλλα μας ταλέντα!
    Έχουμε μπόλικο χρόνο μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα θα φτιάξουμε τσαντούλες για το Αντωνοπούλειο!!!!!
    Να είσαι καλά!!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τέτοιες φίλες δεν έχουμε να ανησυχούμε για το μέλλον του Αντωνοπουλείου. Ιδρυμα φτιαγμένο από αγάπη...όλων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....