Ο Αι Βασίλης ήρθε πιο νωρίς.....

Γλυκειές μου φιλενάδες,

εδώ είμαι πάλι τρέχω και δεν φτάνω μέχρι να τελειώσουν τα παζάρια αυτήν την εβδομάδα είμαι πνιγμένη αλλά προσπαθώ να κάνω την βολτούλα μου από τα σπιτάκια σας και να βλέπω τις ομορφιές που φτιάχνεται.

Χριστούγεννα μια γιορτή τόσο χαρούμενη και τόσο τρεχάτη που τον στολισμό μου καλά καλά δεν τον έχω χορτάσει αλλά έχουμε μέρες μπροστά μας να τα χαρούμε όλα.

Χριστούγεννα όμως σημαίνει και δώρα και εμένα ο Αι Βασίλης μου με επισκέφτηκε κιόλας και το δώρο του είναι πανέμορφο.H Σμαραγδένια μου έστειλε ένα υπέροχο ημερολόγιο και ένα ακόμα πιο ωραίο βιβλίο με ποιήματα το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο στα μικρά μου μιας και μια το παίρνει ο μεγάλος στο σχολείο για να το διαβάσει στην τάξη του μια ο μικρός.

Γλυκιά μου Ρούλα σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σου εύχομαι να έχεις καλές γιορτές και ακόμα καλύτερη Πρωτοχρονιά.Ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει Υγεία και Αγάπη από όλους και οι δημιουργίες σου να χαροποιούν πάντα τους γύρω σου όπως και χαροποιήσαν και εμένα.



Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Μαριλένα που για μια ακόμα χρονιά οργάνωσε την Μυστική Ανταλλαγή δώρων με μεγάλη επιτυχία.

Σύντομα θα κάνω μια ανάρτηση ακόμα γιατί όλο αυτόν τον καιρό δεν καθόμουν αλλά προς ώρας σας αφήνω πολλά πολλά φιλιά σε όλες.

ΥΓ Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές που μου δώσατε για το μπλογκοσπιτάκι μου και εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα.

Φιλιά

Σχόλια

  1. Είναι πολύ ωραία τα δωράκια σου Νάσια μου!!
    Να τα χαρείς!! Μπράβο στην Ρούλα μας!!
    Να τα εκατοστήσει και το σπιτάκι σου κοπέλ αμου!!
    Με το καλό να υποδεχτείς τις γιορτές!! Και του χρόνου με υγεία!!
    Φιλάκια πολλά και σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην ανταλλαγή μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νάσια μου χαρηκα που ελαβες το μυστικο μου δωράκι.. ειναι αληθεια οτι νομιζα πως χαθηκε ευτυχώς το πήρες και χαιρομαι που άρεσε και στα παιδια το μικρό μου βιβλιαράκι και του χρονου να είμαστε καλα και να ξαναπαρουμε μερος στην ανταλαγή να είσαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να περασεται τις ομορφοτερες γιορτες σας .. με πολλα χαμογελα.... φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....