Σήμερα τα Φωτα και οι Φωτισμοί....

Καλό Φωτισμό σήμερα καλές μου φιλενάδες,


πάει πέρασε και το δωδεκαήμερο και σιγά σιγά θα μπούμε όλοι στον καθημερινό ρυθμό μας.Τα σπίτια μας θα ξεστολιστούν αν και όχι για πολύ μιας και 1 Φλεβάρη κάνουν ντου οι Απόκριες που και αυτές έχουν την χάρη τους.Μα σαν την χάρη που έχουν τα Χριστούγεννα πιστεύω ότι καμία άλλη δεν την έχει.Την περίοδο των Χριστουγέννων αλλάζουν και οι άνθρωποι,γινόμαστε λίγο πιο χαρούμενοι,λίγο πιο ευτυχισμένοι,λίγο πιο Χριστουγεννιάτικοι να το πω,κρίμα που δεν κρατά αυτή η χαρά για όλο τον χρόνο.

Σήμερα στην εκκλησία ο παπάς είπε ότι έχουμε γεμίσει προβλήματα,άγχος και στεναχώρια και δεν αφήνουμε την χάρη του Αγίου Πνεύματος να μπει μέσα μας και να μας απαλύνει τους πόνους μας και πιστεύω ότι έχει δίκιο. Χαθήκαμε μέσα στα προβλήματα,το άγχος και την καθημερινότητα και δεν αφήνουμε να μας πλησιάσει κανείς και αν κάποιος το καταφέρει τότε αυτό δεν διαρκεί πολύ. Έτσι και με τα Χριστούγεννα ενώ όλοι νιώθουμε λίγο πολύ παιδιά και ανοίγουμε τα σπίτια μας και τις ψυχές μας μόλις αυτά περάσουν λες και πέφτει ένας διακόπτης και όλα σβήνουν,μαραίνονται.Μακάρι λοιπόν φέτος να αλλάξουν όλα και να παραμείνουμε παιδιά,να είμαστε πιο ανοιχτοί και πιο χαρούμενοι και ας μην γκρινιάζουμε για το ένα και το άλλο, όλα όσα πρέπει θα γίνουν και όπως πρέπει αρκεί να έχουμε πίστη.

Λοιπόν σήμερα έδωσε ο Θεός να κάνω και την κλήρωση για τα 3 χρόνια του μπλογκ μου.Η κλήρωση έγινε με την αναφώνηση από τον μεσαίο μου ενός αριθμού.
Η λίστα λοιπόν είναι:
1.Ποδηλάτισσα
2.Ο κόσμος της Ράνιας
3.Marilise
4.Σμαραγδένια Ρούλα
5.jenny
6.Marie-Anne
7.Flora Gia
8.Nikol
9Ευγενία
10.Δημιουργία
11.Dimitra Decorasylum
12.Ειρήνη Νικολάου
13.Christina Makri
14.Κάτω Πορόια
15.Άννα Παπαδοπούλου
16.Pepi.

H νικήτρια είναι το νούμερο 10 η καλή μου Δημιουργία και το δώρο της είναι ένα κασκόλ και ένας σκούφος φτιαγμένα από εμένα και ελπίζω να της αρέσουν.Δημιουργία μου γλυκειά περιμένω την διευθυνσή σου για να σου στείλω το δωράκι σου,να είσαι πάντα καλότυχη.

Και πάλι θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες για την αγάπη σας και το ενδιαφέρον που δείχνεται και σας ευχαριστώ και για όλα αυτά που με μαθαίνεται.

Χρόνια Πολλά σε όλες!!!!

Σχόλια

  1. Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία .Χάρηκα πάρα πολύ που κέρδισα το όμορφο δωράκι σου, με τα κρύα θα το χρειαστώ σίγουρα, να είσαι καλά και πάντα δημιουργική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά! Καλή φώτιση να έχουμε όλοι!!!
    Πολύ όμορφο το δώρο σου που κέρδισε η Κατερίνα μας!!!!!
    Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά! Και μακάρι να κάνουμε περισσότερη υπομονή με τους ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και καλά !!! Πράγματι το άγχος έχει κατακλύσει τη ζωή μας και εύχομαι μαζί σου και εγώ να συνεχίσουμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι αφού έχουμε την υγεία μας !!! Πανέμορφα τα πλεκτά δώρα της Κατερίνας μας !!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά, Νάσια!! Πολύ όμορφο το δώρο για την Κατερίνα!! Να΄σαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είθε να είμαστε όλοι μας φωτισμένοι! Πολλά συγχαρητήρια στην τυχερή αλλά και σε σένα για την όμορφη δημιουργία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....