Mη βαράτε............

Καλές μου φιλενάδες,

χάθηκα πάλι εεε αλλά μη βαράτε δεν το έκανα επίτηδες.Ο χρόνος μου ειδικά τώρα με αυτόν τον καιρό δεν μου φτάνει.Κάτι η αλλαγή της σεζόν από χειμωνιάτικα σε καλοκαιρινά τόσο τα δικά μας αλλά και των μικρών που εκεί γινόταν ο κακός χαμός κάτι η αλλαγή της σεζόν στο σπίτι γενικά αν και είχα κάνει αρκετά πράγματα πριν το Πάσχα κάτι το βελονάκι κάτι που αποφάσισα να τελειώσω φέτος πρώτα ο Θεός ότι έχω αφήσει μισό γιατί ξεμυαλίζομαι με διάφορα που βλέπω στο ιντερνετ και όλο και κάτι καινούργιο θέλω να φτιάξω και όλο και κάτι μένει πίσω έτσι τα κατάφερα να χαθώ.

Αλλά να που γύρισα και πάλι.

Να σας ευχηθώ για μια ακόμα φορά Χριστός Ανέστη αν και κοντεύουμε πλέον να σταματήσουμε να το λέμε μιας και κοντεύει της Αναλήψεως.

Η Άνοιξη για να μην πώ το καλοκαίρι ήρθε για να μείνει οπότε η φύση έχει βάλει τα πιο ωραία και πιο ακριβά της φορέματα.Τί γεράνια,τί μολόχες,τί αζαλέες, τι γαρδένιες όλα μαζί βαλθήκανε να μας ξετρελάνουν όλους.Μυρωδιές και αρώματα παντού γιατί πώς αλλιώς θα δείξει η Άνοιξη την παρουσία της.Λες και είσαι στον Παράδεισο.
Ανθισμένες μολόχες

Φούξια ανθισμένη μολόχα

Το κατακόκκινο αγκάθι του Χριστού

Η υπομονή μου 

Και παρόλο που τώρα σκάει το πρώτο της μπουμπούκι η γαρδένια μας έχει ξετρελάνει με το άρωμά της


Την Πρωτομαγιά πήγαμε όπως και πέρσι στο Τατόι και έπειτα στην Λίμνη Μπελίτση ή λίμνη Κιθάρα λόγω του σχήματος που έχει.Περάσαμε υπέροχα τα παιδιά ξεδωσαν,  το ευχαριστήθηκαν και αυτά και εμείς που τα βλέπαμε χαρούμενα να τρέχουν εδώ και εκεί χωρίς να έχουν τους περιορισμούς των αυτοκινήτων.Αλήθεια τί ήσυχα που είναι τα παιδιά όταν είναι στην φύση;Δεν βρίσκεται;Όλα ασχολούνται με το να παίξουν, το βασικότερο όλων κάτι που πλέον εδώ στην πόλη τους το έχουμε στερήσει μιας και ούτε χώροι υπάρχουν αλλά και αυτοί που υπάρχουν είναι βρώμικοι και παραμελημένοι αλλά και έχεις και έναν σωρό κινδύνους να αντιμετωπίσουν.Αφού έπαιξαν και το ευχαριστήθηκαν προσπαθήσαμε να βρούμε λουλούδια αλλά ήταν πολύ νωρίς με αποτέλεσμα να βρίσκουμε μόνο μπουμπούκια και αυτά κλειστά και ήταν κρίμα να τα κόψουμε.Τέλος πάντων φτιάξαμε ένα στεφάνι με ότι βρήκαμε για να τηρήσουμε το έθιμο.
Σε ένα πλάτωμα του Τατοίου παίζουμε μήλα


Λίμνη Μπελίτση

Λίμνη Μπελίτση


Κύκνοι και πάπιες οι κάτοικοι της λίμνης




Ο Μάιος εκτός από το ότι είναι ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης είναι και ο μήνας που οι περισσότερες δραστηριότητες των παιδιών λαβαίνουν τέλος έτσι και εμείς την προηγούμενη Κυριακή παρακολουθήσαμε την γιορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων και δώσαμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρισκόμαστε και τώρα αλλά τώρα θα είναι για παιχνίδι.


Αααα να μην το ξεχάσω πήραμε μέρος και στον Ποδηλατικό γύρο της Αθήνας στην μικρή διαδρομή για φέτος αλλά του χρόνου μας κόβω για την μεγάλη.Το απολαύσαμε πολύ με τον μεγάλο μου γιο και είδαμε ότι τελικά η Αθήνα χωρίς αυτοκίνητα είναι μια όαση.

Ετοιμαζόμαστε για την εκκίνηση


Η αφίσα του ποδηλατικού γύρου

Λίγο πριν ξεκινήσουμε 


Ένας ακόμα από τους λόγους που χάθηκα ήταν ότι πάλευα να τελειώσω μια τσάντα για να κλείσω έτσι το κεφάλαιο με τις καλοκαιρινές τσάντες γιατί δεν με βλέπω να φτιάχνω άλλες για φέτος, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, αλλά έμεινα από νήμα και έτσι η τσάντα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα οπότε σας "χρωστάω" μια τσαντούλα ακόμα.
Τσάντες για μικρές αλλά .......







......και για μεγάλες κυρίες




Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Ρένα Χριστοδούλου για την υπέροχη κουκουβάγια που μου έστειλε.Να είναι πάντα καλότυχη και πάντα ευτυχισμένη και πάντα να μας δίνει και εμάς την σοφία της.Σε ευχαριστώ πολύ Ρένα μου να είσαι καλά γλυκιά μου.




Επίσης επειδή ένα μυαλό έχω χειμωνα καλοκαίρι το έχω καψει και αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ έστω και καθυστερημένα την Χριστίνα από το art decoration crafting για το δώρο που κέρδισα στο giveaway  που είχε κάνει τα Χριστούγεννα και είχα κερδίσει ένα πολύ σημαντικό δώρο αλλά και την Βασιλική από το tantekiki για το πολύ χρήσιμο επίσης δώρο που μου έστειλε.

Κλείνοντας την μακροσκελή μου ανάρτηση σας εύχομαι να περνάτε όσο πιο καλά μπορείτε, δώστε χρόνο σε εσάς και τους αγαπημένους σας γιατί μην ξεχνάτε ότι όταν χαμογελάμε και περνάμε καλά είναι και η ζωή μας πιο καλή.

Φιλιά

Σχόλια

  1. Πωπω χορταστική ανάρτηση! Υπέροχα τα λουλούδια της βεράντας σου μεγάλη μου αδυναμία οι γαρδένιες! Οι τσάντες που έφτιαξες πανέμορφες με εκτυφλωτικά χρώματα. Μπράβο γεια στα χέρια σου! Τι ωραία να μπορείς να κάνεις ποδήλατο ανενόχλητος και του χρόνου νάστε καλά να πάρετε μέρος ξανά! Κι εγώ σ ευχαριστώ Νάσια μου για την συμμετοχή σου στο Giveaway ... Φιλιά και καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ και εμένα Χριστίνα μου οι γαρδένιες και οι τριανταφυλλιές είναι η αδυναμία αλλά δυστυχώς οι τριανταφυλλιές όσο και να έχω προσπαθήσει δεν πιάνουν και έτσι έχω παρατήσει τις προσπάθειες,την γαρδένια όμως δεν χορταίνω να την βλέπω και να την μυρίζω.Εγώ σε ευχαριστώ για το όμορφο και χρήσιμο δώρο σου και πάλι σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Άργησες αλλά γύρισες φορτωμένη με ομορφιές. Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου να είσαι καλά και να έχεις μια καλή και όμορφη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  3. Καλέ ποιός βαράει...... Καλώς όρισες και πάλι!!!!! Γεμάτη ομορφιές και αρώματα η ανάρτησή σου!!!!! Στην Λίμνη Μπελέτσι είχαμε πάει και εμείς στις 26 Απριλίου..... ένας παράδεισος μισή ώρα από το βρώμικο και πολύβοο κέντρο της πόλης!!!!! Τα λουλούδια σου υπέροχα και οι τσαντούλες σου πολύ όμορφες και με χαρούμενα χρώματα!!!!!! Να περνάς καλά και να κάνεις ποδηλατάδες "συναδέλφισσα" ποδηλάτισσα!!!! Πολλά φιλιά και ευχές για όμορφη εβδομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου συναδέλφισσα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Εχεις δίκιο η λίμνη είναι τόσο κοντά στην Αθήνα και όταν φτάνεις εκεί νομίζεις ότι δεν είσαι στην πολύβουη Αττική αλλά σε έναν μικρό παράδεισο.Λατρεύω το ποδήλατο αλλά δυστυχώς η Αθήνα δεν βοηθάει τους ποδηλάτες να κυκλοφορούν με ασφάλεια.

      Διαγραφή
  4. Άργησες αλλά μας αποζημίωσες με τις όμοργες εικόνες από Τατόι, από λουλούδια, από ποδήλατα, από τσάντες, από δώρα !!!!!
    Όλες οι δραστηριότητες πολύ ενδιαφέρουσες και οι κατασκευές σου εξαιρετικές !!!!! Καλή εβδομάδα να έχεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία.Εγώ καλέ δεν έκανα τίποτα η Ανοιξη τα έκανε όλα.

      Διαγραφή
  5. Great pictures !!!!
    Your flowers are beautiful !
    You are a courageous woman to do a cycle race !
    And the crocheted bags are gorgeous !
    Have a nice week !
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από που να αρχίζω ...από τα λουλούδια
    από την όμορφη εκδρομή..... από το ποδηλατικού γύρου...
    υπέροχο ...και εγώ κάνω ποδήλατο ...η τσαντούλες
    πανέμορφες ...όλα ωραία ..μια πολύ όμορφη ανάρτηση ...
    καλή εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ το ποδήλατο πραγματικά σε κάνει να νιώθεις παιδί.

      Διαγραφή
  7. Τι υπέροχη ανάρτηση, γεμάτη ομορφιές!!!!
    Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σας στον ποδηλατικό γύρο!!!!
    Πολύ θα ήθελα να πάω μιά μέρα στην όμορφη λίμνη κι εγώ!
    Οι τσαντούλες σου είναι σκέτη γλύκα!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας Μαριάννα μου είναι πολύ όμορφη λίμνη και πολυ κοντά στην Αθήνα.Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, καλή εβδομάδα να έχουμε.

      Διαγραφή
  8. Σας βρίσκω σε πολύ καλή φόρμα, μπράβο σας.
    Η φύση είναι το καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά, αλλά που θα πάει, θα καταστρέψουμε ότι δεν χαλάσαμε μέχρι τώρα.
    Να είσαι καλά και να κάνεις ότι σε ευχαριστεί.
    Εμείς σε περιμένουμε.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολο λέω να παω μια βόλτα στη λίμνη, όλο κάτι τυχαίνει !!! Οι φωτογραφίες σου όμως, νομίζω, ότι μου δίνουν σοβαρότατο κίνητρο για να ξεκινήσω!!! Αλλωστε, όπως είπες, μια ωρίτσα δεν είναι τίποτα για να ζήσεις από κοντά τν μικρό αυτό παράδεισο!! Τα λουλουδια σου είναι θαυμάσια, οι τσαντούλες σου υπέροχες!! Να'σαι πάντα καλά, να περνάς ακόμη καλύτερα και να δημιουργείς πάντα ομορφιές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....