Μια φορά και έναν καιρό ήταν τρία ζευγάρια......

Φίλες μου,

τί κάνετε; Μου λείψατε όλο αυτό το διάστημα και παρόλο που είχα αρκετά πράγματα έτοιμα να σας δείξω δυστυχώς ένα θέμα υγείας με τον πατέρα μου με πήγε πίσω τώρα όμως όλα είναι εντάξει και αφήνοντας πίσω τα στενάχωρα και κοιτώντας μπροστά είμαι και πάλι εδώ να τα πούμε.

Τελειώσαν επιτέλους και τα σχολεία και τώρα ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος,η μέρα μεγαλύτερη και είναι ευκαιρία για βόλτες,μπάνια και δημιουργίες.

Την τελευταία μέρα που λειτουργούσαν τα σχολεία πήραμε παραδοσιακά τους βαθμούς του μεγάλου που τα πήγε άριστα στην τάξη του και η δασκάλα του μας είπε τα καλύτερα τόσο για την επίδοση του όσο και για τον χαρακτήρα του (κάτι που για μένα είναι το σημαντικότερο) ,το ίδιο και ο μεσαίος και φυσικά ο μικρούλης που πλέον άφησε το μικρό σχολείο και από Σεπτέμβρη πάμε στο μεγάλο έδωσε ρεσιτάλ σαν καφετζής παρουσιάζοντας τις ομορφιές της χώρας μας στην καλοκαιρινή τους γιορτή.Αποχαιρετήσαμε λοιπόν τις δασκάλες μας δίνοντάς τους χειροποίητα δωράκια φτιαγμένα από τα χεράκια μου.
σκουλαρίκια πλεκτά (αυτά τα κράτησα για μένα , έ να κάνω κάτι και για μένα)




Ο φάκελος της νηπιαγωγού διακοσμημένος με αλυσίδα






Τα χρυσοκίτρινα πλεκτά σκουλαρίκαι έγιναν σετάκι για την δασκάλα του μεγάλου









Το θαλασσί πλεκτό τσαντάκι για ψιλά και κινητό έγινε σετάκι με τα θαλασσιά πλεκτά σκουλαρίκια για την δασκαλα του μεσαίου




Τέλος σχολείο αρχίσαμε τις βόλτες και μια βόλτα στην Πλάκα και την Ακρόπολη επιβαλλόταν.Τί όμορφα που ήταν κάτω από τον βράχο της Ακροπόλεως και ελπίζω να τα καταφέρω να πάω και την επόμενη βδομάδα στις 30 του μήνα που έχουν τον εσπερινό του Αποστόλου Παύλου , ο οποίος γίνεται στον βράχο της Πνύκας και είναι υπέροχα όσες είστε Αθήνα και σας βγάλει ο δρόμος περάστε να δείτε πόσο ωραία είναι και πόσο κατανυκτικά.







Ακόμα ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα

Η πανσέληνος στην Ακρόπολη

Αυτά όμως για σήμερα.Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Μαριλένα μας που διοργανώνει τον μυστικό Αι Βασίλη για το υπέροχο δώρο που μου έστειλε και να ζητήσω συγνώμη που δεν είχα κάνει νωρίτερα ανάρτηση έτσι ώστε να το αναφέρω αλλά δυστυχώς η υγεία είναι πάνω από όλα.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Φιλιά και να περνάτε καλά!!!!!

Σχόλια

  1. Πολύ όμορφα τα δωράκια που έπλεξες για τις δασκάλες!!!!!!!
    Καλά που ανέφερες τον εσπερινό στην Πνύκα.Θα προσπαθήσω να πάω.
    Καλό καλοκαίρι στα παιδιά και περαστικά για τον μπαμπά σου!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Πολύ όμορφα δωράκια! Να είσαι πάντα καλά και να περνάτε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ ελπίζω και οι δασκάλες να έχουν την ίδια άποψη.

      Διαγραφή
  3. De jolies créations au crochet !!!
    Et de belles photos de Grèce !!!
    Bonne journée !
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι οι δασκάλες θα χάρηκαν με το παραπάνω τα όμορφα δώρα που τους ετοιμασες.Καλό καλοκαίρι να έχετε και καλή ξεκούραση τώρα που κλείσανε τα σχολεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....