ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ

Καλές μου φιλενάδες,

πού σας βρίσκω; Ελπίζω σε διακοπές και σε ξεκούραση,μακρυά από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας.Εμείς την ημέρα της Παναγίας εκτός από την γιορτή του γιού μου και του άντρα μου είχαμε και την βάφτιση της μονάκριβης τουλάχιστον μέχρι τώρα ανηψιά μας (μιας και έχουμε ήδη 5 αγόρια).Το όνομα της,Μαρία  Ελένη.Μακάρι η Παναγία να την έχει υπό την σκέπη της και πάντα να την φροντίζει και να την μεριμνά.

Οι μπομπονιέρες που πήραμε για ενθύμιο ήταν πουγκάκια λινάτσας με vintage  διακόσμηση.Έτσι και εγώ σήμερα αποφάσισα να προσθέσω δαντέλες κορδέλες και μαργαριταράκια και να τα κάνω διακοσμητικά ρεσώ και να κάνουν παρέα στον βασιλικό από την βάφτιση της μικρούλας.Πώς σας φαίνονται; 




Πριν όμως από αυτήν την διακόσμηση το μπαλκόνι μου είχε ένα άκρως καλοκαιρινό θέμα πάλι με λινάτσα,δαντέλα και κορδέλες αλλά αυτήν την φορά σε θαλασσί μπλε χρωματισμούς.






Ποιος στολισμός σας αρέσει περισσότερο;Εσείς πώς διακοσμήσατε τον μπαλκόνι σας ή την αυλή σας φέτος το καλοκαίρι;


Σας χαιρετώ με την μεθυστική μυρωδιά του βασιλικού και εύχομαι η ευχή της Παναγιάς να μας σκεπάζει και να είναι άγρυπνος φρουρός όλων μας.Χρόνια πολλά σε όλους και όλες που γιόρταζαν.

Φιλιά

Σχόλια

  1. Κσι οι δυό οι στολισμοί μου αρεσαν φιλη μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη Μαρία Ελενη .. να είναι γερή και χαρουμενη παντα... και εσύ να περνας ομορφα οτι και να κανεις .. ο βασιλικος σου μεχρι εδώ μυρισε... φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους χαίρεσαι όλους κορίτσι μου, πάντα χαρούμενοι και γεμάτοι υγεία. Το μπαλκόνι σου όμορφο και νοικοκυρεμένο με και με τις δυο διακοσμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το καλοκαιρινό μπαλκόνι ....
    το στόλισες πολύ ωραία !!!!
    καλο κυριακι να εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα,μου αρεσουν πολυ τα πουγκακια,δινουν μια ρομαντικη νοτα!Εχω και εγω ενα blog.Eγινα μελος σας.Καλες δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....