Καλή χρονιά,καλή χρονιά χαρούμενη πρωτοχρονιά και αποτελέσματα κλήρωσης....

Αρχιμηνιά και αρχή χρονιά,
ψιλή μου δέντρολιβανιά 
και αρχή αρχή καλός μας χρόνος!!!!

Καλή χρονιά φίλες μου ,

ένας χρόνος έφυγε και ένας νέος ήρθε.Ας αποχαιρετήσουμε τον παλιό,αφού πρώτα τον ευχαριστήσουμε για ότι μας έφερε καλό ή κακό, και άς καλωσορίσουμε τον νέο και να ευχηθούμε να φέρει σε όλο τον κόσμο ΥΓΕΙΑ,ΕΙΡΗΝΗ και ΑΓΑΠΗ(τελικά αυτές οι ευχές είναι πάντα επίκαιρες),να έρθουν τα μυαλά μας στην θέση τους,να επιστρέψουμε στις ρίζες και τις παραδόσεις μας γιατί χωρίς αυτές είμαστε δέντρα που παρασύρονται όπου φυσάει ο άνεμος και ως γνωστόν ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα.Να γυρίσουν όλοι αυτοί που αναγκάστηκαν να φύγουν μακρυά από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.Να είναι διπλές οι χαρές και ελάχιστες οι λύπες.Μακάρι ο νέος χρόνος να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί η καρδιά του και μακάρι ότι νιώθουμε για τον συνάνθρωπό μας να γυρίσει σε εμάς διπλό και τριπλό.
Αντίο 2015 
Καλωσόρισες 2016!!!!!

Τελικά δεν κατάφερα να κάνω νωρίτερα ανάρτηση οπότε σας προειδοποιώ ότι αυτή η ανάρτηση θα είναι μια ανάρτηση με τα όλα της.Αφού ξεκινήσαμε με τις καθιερωμένες πλέον ευχές ας προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα.

Λοιπόν στολίσαμε όμορφα όμορφα το σπιτάκι μας και μετά σειρά είχαν τα γλυκά μας το οποία κοντεύουν να τελειώσουν.Σας δείχνω τα μελονομακάρονα μας που έκαναν πάταγο και μέσα σε 3 μέρες είχαν τελειώσει. Φανταστείτε πώς θα είμαστε όταν τελειώσουν οι γιορτές.



Χριστούγεννα όμως χωρίς κατασκευές είναι σαν μελονομακάρονο χωρίς το μέλωμα,σαν κουραμπιές χωρίς την άχνη,δίπλα χωρίς το μέλι της.Ετσι φτιάχτηκαν δεντράκια με σύρμα που μερικά από αυτά έγιναν γούρια,γουράκια για φίλους και γνωστούς και ημερολόγια για το καλό του χρόνου.














Όλοι ανταλλάσουμε δώρα με φίλους και γνωστούς έτσι δεν μπορείτε να φανταστείτε όταν παραμονή πρωτοχρονιάς έλαβα το δώρο μου από τον κρυφό μου Αγιο Βασίλη από την μυστική ανταλλαγή που με επιτυχία διοργάνωσε και φέτος η Μαριλένα.Για μένα φέτος κρυφός Αγιος Βασίλης ήταν η Μαρίνα .Σε ευχαριστώ καλή μου και σου εύχομαι να έχεις μια καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και πολλές πολλές δημιουργίες.



Τέλος σας χρωστώ μια κλήρωση από τα γενέλθια του μπλογκοσπιτιού μου.Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια που είμαι στην γειτονιά σας και μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια έκανα νέες φίλες, έμαθα καινούργια πράγματα που με οδήγησαν να φτιάξω πράγματα που ούτε που φανταζόμουν ότι μπορούσα να κάνω.Μου ανοίξατε καινούργιες πόρτες σε όμορφους και δημιουργικούς κόσμους.Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που με κάνατε φίλη σας,σας ευχαριστώ που είσασταν εκεί όταν σας χρειαζόμουν και ας μην το ξέρατε,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Για αυτό και έκανα την κλήρωση για να χαρίσω ένα δωράκι σε μια τυχερή φίλη αν και θα ήθελα να κάνω από ένα δώρο σε όλες σας γιατί σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους και ας γνωριζόμαστε μόνο από το διαδίκτυο.Λοιπόν οι συμμετοχές ήταν 17.
1.Δημιουργία
2.Μαρία Ελενα
3.Nikol
4.Κική Κωνσταντίνου
5.gina makri
6.Φιλία
7.LitsArt
8.Katia Markouizou
9.Σμαραγδενια Ρούλα
10.Lefki
11.Christina Makri
12.Ελενη Φλογερα
13.Μαρια Ελενα
14.Despoina Studio
15.Dimitra Decorasylum
16.Gina-Teta
17.Pepi

Και η τυχερή για φέτος είναι η Gina-Teta.Γλυκειά μου Gina σου εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή και να έχεις το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο αγαθό,την ΥΓΕΙΑ.Θα περιμένω τα στοιχεία σου για να σου στείλω το δωράκι σου.

Αλλά αρκετά σας ζάλισα για πρώτη μέρα του χρόνου.Σας χαιρετώ με την μυρωδάτη βασιλόπιτα μου και λίγα λόγια για το έθιμο της βασιλόπιτας γιατί είπαμε ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ρίζες μας και φυσικά τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς.


Και νέον έτος αριθμεί

η του Χριστού περιτομή
και η μνήμη του Αγίου
Ιεράρχου Βασιλείου.

Του χρόνου μας αρχή καλή
και ο Χριστός μας προσκαλεί
την κακίαν ν' αρνηθώμεν
μ' αρετάς να στολισθώμεν.

Να ζώμεν βίον τέλειον
κατά το Ευαγγέλιον
με αγάπη με ειρήνη
και με τη δικαιοσύνη.




Χρόνια πολλά και ευτυχή
με καθαρά κι αγνή ψυχή
με χαρά και με υγεία
και με θεία ευλογία.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Σχόλια

  1. Καλή χρονιά με υγεια και αγάπη στο σπιτικό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Νάσια μου!! Καλή χρονιά να χεις κοπέλα μου!! Υγεία, αγάπη κι όμορφες δημιουργικές στιγμές εύχομαι να σου χαρίσει το 2016!!
    Χορταστική ανάρτηση!! Πόσο όμορφα όλα!! Τα δεντράκια σου ειδικά με ξετρέλαναν!!
    Καλοφόρετο το δωράκι σου Νάσια μου!! Πολύ ωραίο και γουστόζικο!! Ευχαριστώ κι εσένα και την Μαρίνα για την συμμετοχή σας στην ανταλλαγή μας!! Να στε καλά και με το καλό και του χρόνου!!
    Καλότυχη να ναι κι η Τέτα μας!! Φιλάκια πολλά!!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή και ευλογημένη χρονιά γεμάτη υγεία και καλή τύχη. Χρόνια πολλά και καλά Νάσια μου , να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά και δημιουργική με κάθε ευτυχία να την συνοδεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή Χρονιά Νάσια μου με αγάπη , υγεία , ειρήνη και μακάρι αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη για όλους και κυρίως για όσους υποφέρουν !!!
    Σε φιλώ με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρασα να σου ευχηθώ Καλή χρονιά και και βρήκα δωράκι!!! Μου έδωσες μεγάλη χαρά γιατί είναι γούρι με το ξεκίνημα της χρονιάς να είσαι η τυχερή από αγαπημένη και απο καρδιάς κίνηση για δώρο. Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ, το χάρηκα.Καλή χρονιά με υγεία αγάπη όνειρα και ελπίδα!Πάντα όμορφες δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!! Σου εύχομαι υγεία και χαρές στην οικογένειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλη χρονια! χρονια πολλα! με υγεια και καθε καλο
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά, Νάσια!!! Πάντα με υγεία, χαρά και αγάπη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και χαρές στο σπιτικό σου .Τι όμορφα πράγματα που έφτιαξες ,είναι όλα υπέροχα .Μακάρι οι ευχές όλων μας να πραγματοποιηθούν και να γίνει ο κόσμος καλύτερος!Και του χρόνου να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή χρονιά με υγεια, ευτυχία στο σπιτικό σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....