Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι...........







Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι.......

δηλαδή όχι ακριβώς σήμερα αλλά την Παρασκευή που μας πέρασε παντρεύτηκε η αδερφή μου.Η απόφαση πάρθηκε πριν τέσσερις μήνες και έπρεπε να γίνουν πολλά μέσα σε σύντομο διάστημα.Ευτυχώς το νυφικό βρέθηκε σχετικά γρήγορα το ίδιο και ο χώρος που θα γινόταν ο γάμος και το τραπέζι.Τα παιδιά επέλεξαν ένα υπέροχο κτήμα και συνδυάσαν και το μυστήριο του γάμου αλλά και το γλέντι.

Επόμενο βήμα οι μπομπονιέρες και ο στολισμός.Αποφάσισαν τα χρώματα που θα κυριαρχούσαν να είναι το λευκό και το λαδί και σαν λουλούδια τον λυσιάνθο (που συμβολίζει την εκτίμηση, τον θαυμασμό, την αφοσίωση και την ευγνωμοσύνη ),λευκή ορχιδέα (που αντιπροσωπεύει την σπάνια και την λεπτή ομορφιά),την ελιά (αρχέγονο σύμβολο ειρηνικής συμβίωσης ,ως το σημείο αναφοράς όχι μόνο στην γαμήηλια τελετή , αλλά κυρίως στην ζωή που θέλουν να οικοδομήσουν από κοινού) και τα τριαντάφυλλα (που συμβολίζουν την ταπεινοφροσύνη και την αθωότητα).

Το τραπέζι των ευχών στολίστηκε από την αφεντιά μου.Προσπάθησα ο στολισμός να είναι απλός , απέριτος και σικάτος.


Πήλινη μολυβοθήκη για το στυλό που θα έγραφαν οι καλεσμένοι τις ευχές τους για το ευτυχές ζεύγος.Τα μονογράμμα των νεονύμφων με στρασάκια.

Τα κεράκια που στόλιζαν των τραπέζι των ευχών.

Βαζάκι που στολίστηκε και αυτό στα λευκά και τα λαδί.Τώρα το βλέπεται με φελλό αλλά το βράδυ του γάμου είχε στολιστεί με ιβουάρ τριαντάφυλλο και γυψοφίλη

Το τραπέζι των ευχών όπως το είχα στολίσει στο σπίτι μου για να δω πώς θα μπουν τα πράγματα.Δυστυχώς από την ημέρα του γάμου θα πρέπει να περιμένω τις φωτογραφίες του φωτογράφου γιατί που μυαλό εκείνη την ημέρα για να το βγάλω μόνη μου φωτογραφία.

Σειρά είχε το κοινό ποτήρι του γάμου.Από την στιγμή που θα πιουν θα μοιράζονται για πάντα τις χαρές και τις λύπες και μακάρι όλη τους η ζωή να είναι γλυκιά σαν το κρασί που τους έδωσε ο παπάς.

Η καράφα με το γλυκό κρασί της κοινής τους ζωής.
Η λαμπάδα της κουμπάρας
Μια γενική εικόνα του δίσκου με την καράφα, το ποτήρι και τις λαμπάδες.Η ελιά έκανε διακριτικά την παρουσία της.
Εδώ με την νύφη.
Λίγο πριν την παραδώσουν στον μελλοντικό της σύζυγο ο πατέρας μου και ο μεγάλος μου γιος και φυσικά τα μικρότερα ήταν τα παραγαμπράκια.


Στιγμιότυπο από το γάμο με σύσσωμη την οικογένεια της νύφης.

Και εδώ η πριγκίπισσά μας την επομένη του γάμου της.Το χαμόγελό της τα λέει όλα και μακάρι να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη σαν την πρώτη μέρα του γάμου της
Αν και μικρό το διάστημα για να τα οργανώσουμε όλα πήγαν τέλεια. Ευχηθήκαμε στο ζευγάρι να έχουν μια υπέροχη κοινή ζωή, χορέψαμε, χαρήκαμε,και προπαντός τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι μας πέρασαν υπέροχα.

Εγώ από την μεριά μου τους εύχομαι να είναι πάντα μαζί, μονοιασμένοι, να υποχωρούν ο ένας στον άλλο και να υπάρχει κατανόηση και από τους δύο.Να κάνουν πολλά πολλά παιδάκια και να είναι ευτυχισμένοι.

Σας χαιρετώ με το τραγούδι του γάμου τους.







Η ώρα η καλή στους ελεύθερους,να διαλέξουν το ταίρι τους όχι με μόνο κριτήριο την εξωτερική ομορφιά που μαραίνεται και χάνεται αλλά την εσωτερική ομορφιά που όσο περνούν τα χρόνια ανθίζει και πολλαπλασιάζεται και στους παντρεμένους να έχουν πάντα μια ευτυχισμένη και γεμάτη κατανόηση ζωή με το ταίρι τους και αν ποτέ έρθει μια καταιγίδα να θυμούνται ότι πάντα μετά την βροχή έρχεται το ουράνιο τόξο που θα διώξει τα προβλήματα και θα φέρει την χαρά και πάλι στην καρδιά τους.


Σχόλια

  1. Πολλές θερμές ευχές για την αδελφούλα σου και τον καλό της Νάσια!!
    Είναι πολύ όμορφο να φροντίζεις για το γάμο της αδελφής σου και μου άρεσε ο στολισμός διακριτικός αλλά με στυλ!!
    Καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να σας ζήσουν!παντα ενωμένοι και αγαπημένοι να είναι!υπέροχος ο στολισμός από τα χρυσοσκονένια σου χεράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν τα παιδιά. Ο στολισμος όμορφος και πολύ σικ. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα παλικάρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο στολισμος ειναι ομορφος και πολυ διακριτικος.Πολλες ευχες στο ζευγαρι για υγεια και ευτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σας ζήσουν Νάσια μου, πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι!!! Υπέροχα όλα και η νύφη πανέμορφη!!!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....