Τρέχει τρέχει ο καιρός

Κυλάει ο χρόνος σαν το νεράκι στο ποταμάκι και φέρνει λύπες και φέρνει χαρές.Έτσι λοιπόν πέρασαν δύο μήνες σχεδόν που έγραψα στο μπλογκοσπιτάκι μου.Βέβαια πάντα περνούσα από τα σπιτάκια σας και έριχνα κλεφτές ματιές και άφηνα το στίγμα μου.

Πάγωσε λοιπόν ο καιρός αλλά τώρα δεν θα σας δείξω χειμωνιάτικες κατασκευές αλλά ....

πλεκτά σουβεράκια που έφτιαξα τον Σεπτέμβριο για να ακουμπάμε το χυμό μας σε έντονο θαλασσί και μπλε χρώμα.

Αλλά και δύο τσαντούλες σε μαύρο χρώμα.Η μια είναι τσάντα χειρός για την μαμά μου και η δεύτερη εκτός από τσάντα μπορει να χρησιμοποιηθεί και σαν θήκη tablet μιας και έχει επένδυση από μέσα και έτσι προστατεύει την οθόνη του tablet.





Και φυσικά αναμνήσεις...... τώρα που κατεβάσαμε τα χειμωνιάτικα βγήκε στην επιφάνεια το σάλι-μπολερό που είχα στην βάφτισή μου.Μιλάμε για 39 χρόνια πριν και όμως είναι σαν καινούργιο και πάντα στην μόδα.Μακάρι να είχα κοριτσάκι να το φόραγε, ελπίζω να αποκτήσω κάποια στιγμή εγγονούλα και να την καμαρώνω να το φοράει.



Εν τω μεταξύ βρήκα και ένα κάδρο που είχα κεντήσει πριν 25 χρόνια ίσως και παλιότερα τότε που στην μόδα ήταν τα κρεμαστά κάδρα.Η κοπέλα με το αδράχτι,κλασσικό κέντημα που στόλιζε αρκετά σπίτια,έτσι και εγώ το είχα κεντήσει αλλά όταν ήρθε ο καιρός να φτιάξω το σπίτι μου δεν ταίριαζε οπότε ξέμεινε σε κάποιο συρτάρι και να που βγήκε τώρα στην επιφάνεια.Ποιος ξέρει η μόδα κάνει κύκλους και έτσι μπορεί να επανέλθει στην μόδα.

Βέβαια έφτιαξα και άλλα πραγματάκια αλλά αυτά προσεχώς οπότε........


εις το επανιδείν!!!!!

Σχόλια

  1. Περνάει ο καιρός χωρίς να τον καταλαβαίνουμε.Τα πλεκτά σου όμορφα και για το κέντημα ποτέ δεν ξέρεις η μόδα κάνει κύκλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως φεύγουν οι μέρες μας !!Ευτυχώς Νάσια μου που κάνουμε και κάποια πράγματα και τα δικά σου είναι πολύ όμορφα και τα καινούργια αλλά και τα παλιά και κυρίως το μπολερό σου !! Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!! Τί ωραίες δημιουργίες που μας παρουσίασες γι' άλλη μια φορά! Τα σουβέρ και οι τσάντες σου είναι τόσο όμορφα και τόσο πρακτικά! Όσο για τα εργόχειρα μιας άλλης εποχής συμφωνώ μαζί σου, η μόδα κάνει κύκλους και γίνονται ξανά επίκαιρα. Φιλάκια και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόσα τέτοια κεντήματα έχω και εγώ από τη μαμα μου...πόσο κόπο έχουν για να γίνουν κ πόσο κρίμα να τα κρατάμε στα συρτάρια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....