Και όλο λέω πώς θα κάνω ανάρτηση αλλά....

Φίλες μου ,

όλο λέω πώς σήμερα θα κάτσω να κάνω ανάρτηση και όλο κάτι γίνεται και η ανάρτηση αναβάλλεται.Πολλά να γίνουν, πολύ η κούραση και λίγος ο χρόνος.Όμως ευτυχώς όλα για καλό.
Την Πρωτομαγιά εκδρομεύσαμε και εμείς όπως και πολλοί συμπολίτες μας.Φέτος είπαμε να ξεφύγουμε από την Πελοπόννησο και έτσι κατευθυνθήκαμε προς την Χωμήργιανη ή Δάφνη Βοιωτίας, το χωριό του γαμπρού μου.Ένα χωριό βαλμένο λες από νεράιδες μέσα στο δάσος.Παραδοσιακό χωριό με λίγους μόνιμους κατοίκους αλλά και ένα χωριό που όσοι κατάγονται από εκεί το επισκέπτονται με την πρώτη ευκαιρία, μα Πάσχα,μα Καλοκαίρι,μα Χριστούγεννα. Ένα χωριό που λες βαρέθηκα σπίτι πάω μια βόλτα και τσουπ βρίσκεσαι μέσα στο δάσος, μέσα στην φύση και ξανανιώνεις.Άλλωστε πώς έλεγε στην ταινία της πριγκίπισσας Σίσσυ, αν έχεις πρόβλημα τρέξε μέσα στην καρδιά του δάσους και εκεί σε κάθε λουλούδι,κάθε δέντρο και κάθε ζωντανό θα δεις το μεγαλείο του Θεού και με μιας όλα τα προβλήματα θα χαθούν και είναι αλήθεια για ένα τριήμερο ξεχαστήκαμε και ξεφύγαμε από την καθημερινότητα.Βέβαια στεφάνι δεν φτιάξαμε μιας και σε υψόμετρο 1200μ βρήκαμε χιόνι και μικρά αγριολούλουδα αλλά δεν πειράζει.
Κάναμε και ένα πέρασμα από το χωριό του Αθανάσιου Διάκου


Και για του λόγου το αληθές γράψαμε με πετρούλες την ημερομηνία που επισκεφτήκαμε τα Βαρδούσια Όρη


























Φεύγοντας κάναμε μια στάση στην Οίτη για να ζήσουμε λίγο στιγμές survivor 
Και αφού περάσαμε ένα υπέροχο πρωτομαγιάτικο τριήμερο και μπήκαμε στους κανονικούς ρυθμούς μας κάναμε ένα μικρό διάλειμμα συμμετέχοντας στον ποδηλατικό γύρο της Αθήνας.



Και μέσα σε όλα αυτά τελείωσα το σεμέν με τα χρυσάνθεμα που όλο τελείωνε και όλο κάτι ήθελε.




Και φυσικά παρασύρθηκα από τα σχέδια στο fb και το printerest και έκανα και ένα καλοκαιρινό εύκολο πλεκτό σεμεδάκι.

Ως γνωστόν η σχολική χρονιά τελειώνει και η τάξη του μικρού μου αποφάσισε να κάνει καλοκαιρινό παζάρι και κάτι έπρεπε να στείλω και εγώ.Προς ώρας έχω φτιάξει συρμάτινα δεντράκια με χάντρες,καλοκαιρινά ρεσώ και φυσικά ονειροπαγίδες πλεγμένες με βελονάκι και φυσικά έπονται και άλλα που θα τα δούμε σε άλλη συνάρτηση.







Ανακύκλωση υλικών: καπάκια από πλαστικά μπουκάλια, μερικά κοχύλια από τις καλοκαιρινές διακοπές μας και χρυσόσκονη και φυσικά κεράκι.


Σας κούρασα όμως αλλά δεν έχετε παράπονο γεμάτη ανάρτηση.Θα μου πεις χρυσή μου είχαμε μήνα να τα πούμε ξεκινήσαμε με το Χριστός Ανέστη και το Χριστός Ανέστη τελείωσε και εσύ άφαντη.Να όμως που εμφανίστηκα και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

Φιλιά 

Σχόλια

  1. Με τόσες κατασκευές, κεντήματα, ταξίδια, ποδηλατοδρομίες πώς να βρεις χρόνο γι ανάρτηση;
    Πάντως, σε συχωρούμε για την (αισθητή) σου απουσία και ευχόμαστε, όχι άλλες απουσίες!!!
    ΑΦιλάκια χαμογελαστά και πάντα δημιουργικά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο μηνα να χεις Νασια μου!! Εχουμε τοσο ομορφα μερη για εξορμηση!! Ωραια εκδρομουλα μας πηγες!!
    Τα πλεχτα και το σεμεδακι ονειρο!! Γεια στα χερια σου!! Και για το μπαζαρ ολοκληρη παραγωγη!!
    Σε φιλω και καλη σου βδομαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....