Όταν τρέχεις και δεν φτάνεις....

Φίλες μου καλές,

καταρχάς να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά και μακάρι ο νέος χρόνος να φέρει στην καθεμιά από εσάς ότι ποθεί η καρδιά της.Θα μου πείτε και με το δίκιο σας μετά από ένα μήνα θυμήθηκες να μας ευχηθείς;Ε όταν τρέχεις και δεν φτάνεις τότε δυστυχώς περνάει ο  καιρός και δεν το καταλαβαίνεις άλλωστε οι γιορτές κρατάνε 40 μέρες δεν λένε;

Η αλήθεια είναι ότι έτρεχα πανικόβλητη κάτι οι εξετάσεις για το δίπλωμα των Αγγλικών του μεγάλου μου γιου,κάτι ένα μικρό θεματάκι υγείας που ευτυχώς ξεπέρασα,κάτι οι γιορτές, κάτι τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία κάτι το ένα κάτι το άλλο με κρατούσε μακρυά από το να γράψω μια καινούργια ανάρτηση άλλωστε δεν προλάβαινα να φτιάξω και κάτι για να σας δείξω,όμως ανα τακτά διαστήματα πριν πέσω για ύπνο έκανα μια περατζάδα από την μπλογκογειτονιά και μάθαινα τα νέα σας.

Μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό το μόνο που μπόρεσα να φτιάξω ήταν ένα σαλοκασκόλ στα χρώματα του παγωνιού.Μπλε,μωβί,μπεζ και καφετί και να σου ένα σαλοκασκόλ να μου κάνει παρέα στα κρύα του χειμώνα.



Βέβαια αν και μπορεί να άργησα να το παραλάβω λίγο λόγω απουσίας μου πήρα και το δωράκι μου από τον secret santa claus που διοργάνωσε και φέτος η Μαριλένα μας.Ο φετινός μου Αι Βασίλης ήταν η Άννα από το Συννεφάκι .Τα δώρα του πολλά και διάφορα και όλα ένα και ένα.


Άννα μου σε ευχαριστω πολύ για όλα και μακάρι ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει ότι επιθυμεί η καρδιά σου.Και σε σένα Μαριλένα μου να είσαι καλά να οργανώσεις και του χρόνου.

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

Νά σαστε όλες καλά και να χαμογελάτε!!!


Σχόλια

  1. Καλή χρονιά Νάσια μου , με υγεία και ευτυχία ! Πιστεύω ότι το όμορφο σάλι σου ήταν ότι έπρεπε με τον φωτεινό χειμώνα ! Φιλάκιανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Νάσια μου!! Καλό μήνα να χεις καλή μου!! Αχ αυτό το τρέξιμο και μετ εμποδίων μην σου πω!! Σε καταλαβαίνω!! Πολύ όμορφα τα δωράκια της Αννας!! Και το κασκολίνο σου!! Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας στην μυστική μας ανταλλαγή!!!
    Καλή δημιουργική συνέχεια να χεις κοπέλα μου!! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νάσια, υγεία, χαρά και ευτυχία για το 2019!
    Ax πόσο σε καταλαβαίνω σχετικά με το τρέξιμο.
    Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δώρα μου. Ελπίζω να τα λέμε και μέσα στη νέα χρονιά.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....