Όταν ο Θεός έφτιαξε την γυναίκα!!!!

Καλησπέρα φίλες μου και χρόνια μας πολλά.
Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, σε όλα τα θυληκά του κόσμου!!!Αραγε τί θα ήταν ο κόσμος χωρίς τις γυναίκες;Νομίζω όπως το φαγητό χωρίς το αλάτι και το πιπέρι.Είμαστε το αλάτι και το πιπέρι της ζωής.Δίνουμε την ζωή , ομορφαίνουμε την ζωή, δίνουμε νόημα σε αυτήν και χωρίς εμάς δεν θα υπήρχε η ζωή.Λίγο υπερβολικό αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι.Όλοι, άντρες γυναίκες στην δύσκολη στιγμή τί λέμε;Μαμά μου ή Παναγιά μου δηλάδή πάντα μία γυναίκα θέλουμε να μας βοηθήσει, να μας σώσει.Αρα μας αξίζει το λιγότερο μία μέρα αφιερωμένη στην γυναίκα.
Για αυτό σας χαρίζω ένα όμορφο μπουκέτο από μανουσάκια που ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους και για το αρωμά τους έτσι όπως μία γυναίκα μπορεί να ξεχωρίσει.

Επίσης πρέπει να κεραστούμε και ένα γλυκάκι ότι πρέπει για τώρα την Σαρακοστή.Ποιο  είναι αυτό;Μα φυσικά ο σιμιγδαλένιος χαλβάς.



Φτιαχμένος με 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο,3 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό,2 φλυτζάνια ζάχαρη,1 φλυτζάνι μέλι,κανέλα και 2 φλυτζάνια νερό.Αφού φτιάξετε το σιρόπι το διατηρείτε ζεστό και στην συνέχεια καβουρδίζετε το σιμιγδάλι με το λάδι αφού πάρει καστανό χρώμα μεταφέρουμε με μεγάλη προσοχή, γιατί πετάει ,με  μια κουτάλα το σιρόπι στο μείγμα του σιμιγδαλιού.Αφού ρίξουμε όλο το σιρόπι  σκεπάζουμε την κατσαρόλα με μία πετσέτα και την καπακώνουμε.Μετά  από 10 λεπτά ο χαλβάς μας είναι έτοιμος.Τον βάζουμε σε φορμα και μετά τον σερβίρουμε.




Τέλος θέλω να πώ ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδάκια που πηραν μέρος στα προκριματικά του διασχολικού πρωταθλήματος σκάκι του νομού Αττικής.Εμείς μπορεί να μην τα καταφέραμε να προκριθούμε αλλά δεν τα πήγαμε και άσχημα με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.Μπράβο σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα γιατί το σκάκι εκτός από ένα ευγενικό άθλημα είναι παιχνίδι στρατηγικής,μαθηματικών και δεξιοτεχνίας.
Καλό απόγευμα και χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες


Σχόλια

  1. Χρόνια σου Πολλά, καλή μου! Μύρισα τα λουλουδάκια σου, υπέροχοι νάρκισσοι, και φυσικά πήρα και το κομματάκι μου από το χαλλβά (με 2λ, όπως ο Βουτσάς). Η γιαγιά μου την ήξερε απέξω τη συνταγή έτσι: 1-2-3 Ελαιόλαδο-Ζάχαρι-Σιμιγδάλι (αλφαβητικά) και 1-2 Ύδωρ-Ζάχαρι (αντίστροφα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....