Tο λασε λασέ αλλά....

Ειπαμε το λασε θέλει υπομονή και επιμονή αλλά επειδή είναι χρονοβόρο για να μην βαριέμαι κάνω και κάτι άλλο.Θα μου πείτε αν δεν έκανες όμως το κάτι άλλο πιθανόν να το τελειώνες νωρίτερα και να ξεμπέρδευες ελα όμως που με πιανει βαρεμαρα και τελικα δεν κανω τιποτα.
Τεσπα παράλληλα με το λασε φτιάχνω μια κουβερτούλα κούνιας για ένα κοριτσάκι που περιμένουμε να γεννηθεί τον Νοεμβριο με το καλο και αν το θελει ο Θεος θα γινουμε και νονοί του.Ακομα δεν εχει τελειωσει αλλά όπως το βλέπω επειδή μου λειπουν περίπου αλλοι 40 πόντοι για να είναι έτοιμο μεχρι τελος της αλλης βδομαδας πρώτα ο Θεός θα είναι έτοιμο.Σκέφτομαι να βαλω και μερικα λουλουδάκια ροζ για να γινει πιο κοριτσιστικο τί λέτε;Ειναι σε λευκό χρώμα και πλεγμένο με μερσεριζε κλωστή.Πώς σας φαίνεται μέχρι εδώ;




Επειδή όμως ήρθε φθινόπωρο είπαμε οπότε αλλάζει και  η διακοσμησή μας έφτιαξα ενα κεράκι με κανέλα το οποιο μπορεί να γινει ένα ωραίο δωράκι.Για δείτε το...

να σας δειξω και τον βασιλικο μου να μην σας τον δειξω;το κερακι δεν ειναι ωραιο για δωρακι;

ετσι κοσμει το τραπεζακι μου





Καλη ημερα να εχετε και θα τα πουμε συντομα.

Σχόλια

  1. Υπέροχο το κεράκι σου, καλή μου!

    Υ.Γ. Για το λασέ, ακόμα και από το pc δύσκολο μου φαίνεται!!!! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λευκή κουβερτούλα φαίνεται πράσινη από εδώ και το σχέδιο είναι αυτό που είχα πλέξει με διαφορά ότι το μεσαίο ποδαράκι δεν το πλέκεις στον πόντο αλλά με front post stitch για να γίνει ανάγλυφο. Τώρα που έγινε πιο flat ταιριάζουν τα λουλουδάκια που αναφέρεις, βάλε πολλά ροζ στο κέντρο και τελείωσε με φαρδύ ροζ στο περίγραμμα.
    Για το κερί ωραία η ιδέα σου αλλά έχεις πρόβλημα με τις κοντινές λήψεις της φωτογραφικής σου μηχανής, βγαίνουν θολές.
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άχου, κούκλα, στη φωτογράφιση μοιάζουμε... δεν τόχουμε!!!
    Και η κουβερτούλα - κρίμα που φαίνεται πράσινη - και το κεράκι σου είναι πολύ όμορφα....
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε κορίτσια δεν φταίει η μηχανή για το χρώμα αλλά την έβγαλα στο δωμάτιο των παιδιών που τους έχω πράσινο χρώμα κουρτίνα και επειδή έπεφτε το φως του ήλιου είχε γίνει όλο το δωμάτιο πράσινο και έτσι χάθηκε το λευκό της κουβερτούλας.Μόλις ολοκληρωθεί θα σας βάλω πάλι φωτό που θα είναι καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομορφη η κουβερτουλα,αλλα αμα θελεις να σπασεις τη μονοτονια του ασπρου,μπορεις να πλεξεις ροζ κορδονακι να το περασεις περιμετρικα και να βαλεις στις γωνιες λουλουδακι πλεκτο, το ιδιο μπορεις να το κανεις σε δευτερη σειρα πιο μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα προσωπικά επειδή είμαι τρισχειρότερη στο θέμα φωτογραφία βλέπω πέρα από αυτό....Κοιτάζω καθαρά το δημιούργημα και αυτό είναι υπέροχο...αλλά και το κεράκι .....τρέλα....γουστόζικο...Όμως το λασέ ε??!! τρέλα αθεράπευτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νάσια μου......! Να σου ζητήσω μια χάρη! μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις κανένα σχέδιο λασέ στο μέιλ μου , σχέδιο για πολύ αρχάριες.... ώστε να το ξέρεις εσύ και όπου δυσκολευτώ να μου λες? Θέλω τόσο πολύ να ξεκινήσω...! Πάντως όπως και να έχει σ΄ευχαριστώ. πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To kουβερτάκι απλό και όμορφο.Έχω πλέξει κι εγώ πάρα πολλά πράγματα αλλά τώρα τα έχω βαρεθεί. Αλλά την ιδέα με τα ξυλάκια κανέλλας και το κερί .....θα σου την κλέψω. Μπράβο σου και πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....