τραπεζομάντηλο με πλεκτές γωνίες

Καλησπέρα φίλες μου,
έχω χαθεί τελευταία από το σπιτάκι μου αλλά καθημερινά επισκέπτομαι τα δικά σας και βλέπω τα αριστουργήματα που φτιάχνουν τα χεράκια σας.Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές που αφήσατε για τα παιδάκια μου αλλά και για μένα και εύχομαι από την καρδιά μου να σας έχει ο Θεός όλους καλά.
Σήμερα αν και σκεφτόμουν να αναρτήσω κάτι διαφορετικό κάτι πιο παραδοσιακό προτίμησα να σας δείξω ένα τραπεζομάντηλο που μας έκανε δώρο η πεθερά μου όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδάκι.Εχει καταπληκτικές γωνίες και το σχέδιο είναι ανθοστόλιστο.Ελπίζω να σας ικανοποιήσουν οι φωτογραφίες μου γιατί από ότι φαίνεται δεν το πολυκατέχω το αντικείμενο.Είναι ένα πολύ ωραίο σχέδιο πλεγμένο με βελονάκι οπότε όποια κοπέλα θέλει μπορεί να πλέξει.Ελπίζω να σας αρέσει.
Καλό απόγευμα να έχουμε.


γωνία δαντέλα

κέντημα κοφτό μηχανής και η δαντέλα

φωτο κέντρου

κεντρική γωνία








Σχόλια

  1. Πανέμορφο !!Με πολύ ωραίο σχέδιο και καλοδουλεμένο!!!Γειά στα χεράκια της πεθερούλα!!!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο!!! Γεια στα χεράκια της και να το χαίρεσαι σε κάθε ευκαιρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα είναι σίγουρο! Η πεθερά παίρνει άφεση για πολλά παραπτώματα με τέτοιο δώρο! χα χα! Κοριτσάκι μου πολύ όμορφο! Είναι υπέροχο που του δίνεις την θέση και την αξία που πρέπει...Πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό ομολογώ ότι μου ξέφυγε... Πανέμορφο το έργο της πεθεράς σου και το πλεκτό και το ασπροκέντημα! Αν μου δώσεις την άδεια σου μπορώ να το καταγράψω ψηφιακά σε πατρόν για πιθανή αναπαραγωγή. Ευχαριστώ πολύ για τις εικόνες που μοιράζεσαι μαζί μας. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί όντως είναι πολύ όμορφο το τραπεζομάντηλο και το προσέχω σαν τα μάτια μου.Φυσικά και μπορείς να το καταγράψεις ψηφιακά σε πατρόν, τα σχέδια για αυτό είναι για να δίνονται να πλέκονται από όλους και τότε φαίνεται η διαφορά στο πλέξιμο του καθενός.Το ίδιο ισχύει και στο κέντημα.Ο καθένας βάζει την υπογραφή του στο κάθε σχέδιο που πλέκει ή κεντάει και για αυτό γίνεται μοναδικό.Σε ευχαριστώ πολύ Αννίτα μου για τα καλά σου λόγια.

      Διαγραφή
    2. Καλά που μου το θύμισες, γιατί έχασα τη σειρά μου όταν κόλλησα ιό και έκανα φορμάρισμα σκληρού δίσκου. Ξανακατεβάζω τις φωτο και θα τα πούμε.
      Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
    3. Καλά που μου το θύμισες, γιατί έχασα πολλά αρχεία όταν αναγκάστηκα να κάνω φορμάρισμα σκληρού λόγω ιού. Κατεβάζω τις φωτο και θα τα ξαναπούμε.
      Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....