Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014

Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα που γιορτάζει η Γη και ο ΟυρανόςΣήμερα γιορτάζει η Παναγία και γιορτάζει μαζί της όλος ο κόσμος.Κατάμεστες όλες οι εκκλησιές με τον κόσμο να προσκυνά την Χάρη Της. Βέρμιο, Τήνος, Πάρος, από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα η Παναγία μας προσέχει και  οδηγεί τα βήματά μας. Μπορεί σήμερα να γιορτάζουμε την Κοίμηση της Παναγίας αλλά η Παναγία ποτέ δεν κοιμάται όταν την έχουμε ανάγκη. Είναι εκεί να προστρέξει, να μας δώσει υπομονή και κουράγιο και να μας οδηγήσει στην λύση των προβλημάτων μας.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν, τον Παναγιώτη,την Παναγιώτα,την Δέσποινα,την Μαρία,την Παρθένα,τον Μάριο, την Σιμέλα και όλους όσους φέρουν τον όνομα της Μεγαλόχαρης.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια πολλά και σε σένα να χαίρεσαι την οικογένειἀ σου!πολύ μου αρέσουν οι αναρτήσεις σου και ψάχνοντας μέσα στο blog σου βρήκα κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αλλά δεν μπορούσα να δώ τις φωτογραφίες μήπως αυτό μπορείς να το διορθώσεις;εκτός αν είχα εγώ κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν τις βλέπω π.χ. για το κορδόνι λασέ!καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή