Ευχές και αποτελέσματα κλήρωσης.

Καλή χρονιά φίλες μου με Υγεία για όλο τον κόσμο!!!!




Φέτος μπορεί να το καθυστέρησα λίγο αλλά τραπέζι εδώ τραπέζι εκεί παραβάρυνα και άντε να προλάβω.Να όμως που ήρθε η στιγμή να τα ξαναπούμε.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με Υγεία,Αγάπη,Ειρήνη και Ελπίδα ευχές τόσο συνηθισμένες όμως τόσο μα τόσο επίκαιρες.Μακάρι να έχουμε ΥΓΕΙΑ γιατί χωρίς αυτήν είμαστε ένα τίποτα είτε πλούσιος είτε είσαι φτωχός αν δεν έχεις υγεία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.ΑΓΑΠΗ γιατί υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από την αγάπη πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας αν είμασταν όλοι αγαπημένοι;ΕΙΡΗΝΗ γιατί τί να τα κάνεις τα πλούτη ,την υγεία και την αγάπη όταν δεν έχεις ειρήνη τόσο προσωπική όσο και εθνική και φυσικά ΕΛΠΙΔΑ ότι όλα θα πάνε καλά γιατί ακόμα και εκεί που δεν βλέπεις ένα φως όταν έχεις την ελπίδα όλα φωτίζονται μαγικά και όλα ξεκινούν από την αρχή.

Σας εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει σε εσάς και τις οικογένειές σας ότι επιθυμείτε πιο πολύ και ότι σας στέρησε ο προηγούμενος.

Όμως χρωστάω και ένα δώρο για μια από τις φίλες μου μιας και το σπιτάκι μου είχε γενέλθια.Και μιας και καθυστέρησα να ανακοινώσω τα αποτέλεσματα θα δώσω δύο δωράκια.Ετσι κάναμε την κλήρωση με τον δεύτερο γιο μου και δια φωνής κληρώθηκαν η ανώνυμη ginamakri@yahoo.gr  αλλά και η Βίκυ μας γνωστή ως ποδηλάτισσα.Κορίτσια να είστε πάντα καλότυχες και πάντα ευτυχισμένες.Θα περιμένω να μου στείλετε τα στοιχεία σας για να σας στείλω τα δώρα σας στο e-mail  nasia272003@yahoo.gr.

Καλή χρονιά να έχουμε φίλες μου ,

σας φιλώ 

Σχόλια

  1. Καλή χρονιά με υγεία, να χαίρεσαι την οικογένεια σου.
    Χρόνια πολλά και καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ να σου φερει οτι αγαπας και μαζι να σου φερει υγεια .. η αγαπη να είναι συντροφος σου και τα χαμογελα πολλα και χαρουμενα στην ζωή σου ..!!
    πάντα να είναι τυχερα τα κορίτσια μας που κερδισαν..με τύχη τους μπηκε η καινουργια χρονια..!!...φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό κι`ευλογημένο το 2017!!!
    Οι τυχερούλες να τα χαρούνε τα δωράκια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και καλή Χρονιά κι από μένα! Μπράβο στα κορίτσια, εύχομαι να είναι πάντα καλοτύχερες! Φιλάκια και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ για το δώρο!!! Σου έχω στείλει e-mail με τα στοιχεία μου.Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου!!!ginamakri@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή Χρονιά Νάσια, χαρούμενη και ευτυχισμένη να είσαι πάντα μαζί με την όμορφη οικογένεια σου!!!! Χαίρομαι που είμαι μία από τις τυχερές και με χαρά θα περιμένω το δωράκι σου!!!! Τα φιλιά μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....