ευχες για την Αθανασία και τον Θανάση

Σήμερα δεν θα κάνω κανονική ανάρτηση,θα ήθελα όμως να στείλω τις ευχές μου σε όλες τις Αθανασίες και τους Θανάσηδες και τους εύχομαι Υγεία και Αγάπη από όλον τον κόσμο .Για την γιορτή μου σήμερα θα σας κεράσω λουκουμάδες αλλά το κανονικό γλυκό θα σας το βγάλω το Σάββατο μιας και δυστυχώς σήμερα δεν μπόρεσα να κάνω γιορτή ,κάτι τα σχολεία κάτι η δουλειά έτσι θα το γιορτάσουμε το Σάββατο.Ευχομαι τα καλύτερα για όλον τον κόσμο και επιτέλους να βρούμε την άκρη του νήματος και να βγούμε από το τούνελ της κατήφιας και της στεναχώριας.Πλέον θα πρέπει να συμπονούμε τους γύρω μας και να νοιαζόμαστε για αυτούς γιατί αυτό που τους έχει τύχει τώρα μπορεί αργότερα να έρθει σε εμάς και να είμαστε μόνοι.
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!!!

Σχόλια

  1. Χρόνια σου πολλά, αν και καθυστερημένα μας αποκάλυψες το όνομά σου. Θα περιμένουμε το κανονικό κε=έρασμα. Έως τότε, ένας λουκουμάς, είναι ότι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά για την γιορτή σου και ευχαριστώ για το κέρασμα, είναι το γλυκό που προτιμώ. Περιμένω το ΣΚ να δω τι άλλο θα μας βάλεις. Πέρασε από την Ρένα (δια χειρός) να δεις λασέ που έχει βάλει και πόσο τα εκτιμάει. Νάσαι γερή και να σε χαίρονται οι δικοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
    Το κέρασμα φυσικά και θα το πάρω, με μέλι και καρύδια και θα επανέλθω για το σαββατιάτικο...
    Φιλάκια και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να χαιρεσαι οποιους εχεις και οποιου αγαπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Εν τη γεννήση την Παρθενία εφύλαξας, εν την Κοιμήση σου το κόσμο ού κατέλειπες Θεοτόκε...

Κάτι για τις φθινοπωρινές δροσούλες!!!

Και επειδή η γιορτή κρατάει 40 μέρες....