Μην νομίσετε ότι το ΣΚ καθόμουν...

Αλλο ένα Σαββατοκύριακο πέρασε.Ο καιρός άλλαξε, επιτέλους δρόσισε.Εβρεξε και λίγο και κάτι έγινε.Οπότε λόγω καιρού δεν μπορέσαμε να πάμε κάπου εκτός από το Σάββατο το πρωί για μπανάκι και έπειτα την Κυριακή μία βόλτα μέχρι την Ελευσίνα.Το απόγευμά όμως με κάτι έπρεπε να ασχοληθούμε και κυρίως τα παιδιά οπότε φτιάξαμε τα ακόλουθα:
Τα παιδιά ζωγράφισαν πέτρες μαζεμένες από τον Πόρο και που τόσο καιρό περίμεναν κάποιος να ασχοληθεί μαζί τους.Η αλήθεια ήταν ότι και οι τρείς είχαν έμπνεύσεις με το ίδιο χρώμα το πράσινο και φυσικά βάλαμε και λίγη χρυσόσκονη. 
Εγώ ζηλέυοντας λίγο από τις αναρτήσεις σας έφτιαξα δύο βαζάκια με κοχυλάκια.
Ιδού και οι φωτογραφίες:
δυο πεταλουδίτσες μία θαλασσία που μέσα στο πράσινο λιβάδι έχει ψιλοχαθεί και μία κόκκινη

λίγο πιο πέρα δύο πουλάκια ένα ροζουλι και ένα θαλασσί

ένα καραβάκι αρμενίζει σε όμορφα και ξέχνοιστα νεράμια καρδούλα χαρισμένη σε όλα τα παιδάκια του κόσμουένας ήλιος φωτεινός που λάμπει και μας φωτίζει
και ένα καραβάκι ακόμα που αρμενίζει στου Αιγαίου τα νησιά


πόσες ιδέες έχω πάρει από σας ποτέ δεν είχα προσπαθήσει κάτι αντίστοιχο ούτε που μου πήγαινε το μυαλό ότι θα μπορούσα να φτιάξω κάτι και όμως αν έχεις καλές δασκάλες όλα γίνονται
τα αδερφάκια


γύρω-γυρω θαλασσίτσα και στην μέση μια φωτίτσα και οι πετρούλες όλες γυρω γύρω καθισμένες λέγοντας τις δικές τους ιστορίες.Σας ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες που μου δίνετε.
Καλά να περνατε.
Φιλιά

Σχόλια

  1. Υπέροχες οι πετρούλες από τα μικρά χεράκια!!! Εύγε, στα μικρά σου!

    Τώρα τι να πω για τα δημιουργήματά σου?! Μου άρεσαν πολύ, είναι του γούστου μου και μου άρεσαν και στην φωτογραφία που τα έχεις φωτογραφίσει ημέρα αλλά και στην φωτό που είναι αναμμένα!!

    Μπράβο κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα!!!Τα ιδιαίτερα μπράβο στα παιδάκια σου, μαζί με φιλάκια!!!Εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες!!!..αλλά και τα φαναράκια της μανούλας σκίζουν!Να είσαι καλά και όλοι όσοι αγαπάς και αύριο με τη χάρη Της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λασέ συνέχεια....

ΚΟΡΔΟΝΙ ΓΙΑ ΛΑΣΕ

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και Διαγωνισμός